Het dieptrekken van RVS spoelbakken bij Reginox

2-S Service & Specialties

Het dieptrekken van RVS spoelbakken bij Reginox

Reginox is een bedrijf dat meer dan 500.000 roestvrijstalen spoelbakken en wastafelunits per jaar produceert. Deze variëren van vlakbouw-, semi-vlakbouw-, onderbouw- en opbouwspoelbakken. Reginox biedt meer dan honderd verschillende stijlen en designs voor keukens, en levert een breed assortiment aan RVS werkbladen. Door middel van geautomatiseerde productietechnieken kan Reginox voortdurend nieuwe en innovatieve producten ontwikkelen.

 

Het productieproces

Bij het dieptrekproces van de producten worden eerst de platen en foliën geknipt. Vervolgens worden de platen gesmeerd (door de platen door een smeermachine met Emulcut 160 erin te laten gaan) en hierna dieptrekken 1ste trek; hierbij wordt het product op +/- 85% van de eind diepte getrokken (waarbij het materiaal naar binnen kan vloeien), hierna wordt er opnieuw olie in de bak gespoten. Vervolgens het dieptrekken 2de trek (hier worden de randen gelocked en wordt de bak op 100% diepte getrokken), vervolgens wordt de rand in 1 keer rondom geknipt en dan wordt de folie verwijderd en gekeurd.

 

Emulcut 160

Reginox heeft in 1995 naast de traditionele dieptrekolie ook kennis gemaakt met Emulcut 160 en is tevreden over de jarenlange samenwerking en het eindresultaat van het product in hun specifiek proces. Emulcut 160 is een universeel watermengbaar koelsmeermiddel dat is ontwikkeld voor de verspaning in o.a. de high-tech sector maar heeft zijn kwaliteiten in de omvormingsindustrie ook bewezen. De emulsie is zeer stabiel en heeft uitstekende smerende eigenschappen.
Ook is de Emulcut bij Reginox in de gereedschapsmakerij zeer succesvol. Daarnaast gebruikt Reginox de hydraulische vloeistoffen voor in de persen van 2-S.

 

Wilt u meer weten over dit proces of bent u op zoek naar een product? Bekijk onze website of bel naar +31 492 590 443.

Zie meer

Contact opnemen

Reginox 

Noordermorssingel 2

7460 AB Rijssen

+31(0)548 535635

info@reginox.com

Meer weten over onze producten?

2-S Service & Specialties (Petrofer GmbH)

Breedijk 5D

5705 CJ Helmond

+31 (0) 492 590443

info@2-s.eu

2-S helpt u

Vragen over dit onderwerp? Stel je vraag of neem vrijblijvend contact op