Emulcut 160

De standaard voor clean verspanen

Emulcut 160

De Emulcut 160 van Petrofer GmbH heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot de standaard op het gebied van koelsmeermiddelen voor high-tech verspaning. Al sinds 2017 wordt dit product bij diverse toeleveranciers van ASML en Carl Zeiss SMT gebruikt.

Het product kenmerkt zich door extreem goede smering wat resulteert in betere passingen en oppervlakte kwaliteit. Daarnaast geeft de innovatieve samenstelling geen verkleuring van op bijvoorbeeld Al5083 en Al6082. Tevens is de koelemulsie makkelijk te reinigen waardoor geen problemen ontstaan bij RGA-rapporten.

Ook op het gebied van Grade 1 productie is de Emulcut 160 uitermate geschikt. Het lage gehalte HIO-elementen zorgt voor probleemloze XPS-metingen. Daarnaast is de Emulcut 160 bewezen geschikt voor Particle Grade 1 productie in combinatie met de Feroclean N 404 reinigingsvloeistof.

 

Emulcut 160 is een universeel koelsmeermiddel dat is ontwikkeld voor de high-tech sector. Alle gangbare materialen kunnen zonder problemen worden verspaand.

Ook bij zware bewerkingen zoals draadsnijden, diepgatboren of ruimen is de Emulcut 160 zeer geschikt. Zelfs bij lage concentraties smeert de emulsie significant beter dan concurrerende producten.

Totaal cleanliness pakket

Bent u opzoek naar een leverancier voor uw gehele cleanliness-proces? 2-S Service & Specialties biedt een totaalconcept aan vloeistoffen:

Deze combinatie is bewezen geschikt voor zowel Grade 1, 2 als 4 productie. Onze specialisten helpen u graag schoon verspanen. Bijvoorbeeld bij tussenreiniging en eindcleaning.

Emulcut 160 testen?

Wilt u Emulcut 160 testen in een van uw machines? In samenwerking met verschillende partijen kunnen we uw machines reinigen alvorens we een test uitvoeren.

Voordelen

Approvals

Referenties & approvals

Industriële reiniging

Verspaning

Machine smeermiddelen

Fluid Service Management

Vragen?

Neem contact op of stel je vraag