Ecoclean GmbH

Optimale cleanliness, up to Grade 1

Alles op het gebied voor cleanliness uit een bron

2-S Service & Specialties is al ruim 15 jaar specialist op het gebied van metaalbewerkingsvloeistoffen. Uiteenlopend van productievloeistoffen tot reinigingsvloeistoffen.

Door toenemende eisen op het gebied van reiniging is 2-S Service & Specialties een samenwerking aangegaan met Ecoclean GmbH.

Ecoclean GmbH is al een toonaangevende leverancier van zeer hoogwaardige reinigingsmachines voor o.a. de semi-conductor-, medische- en automotive industrie.

Ecoclean GmbH

De SBS Ecoclean Group bestaat uit een drietal merken; Ecoclean, UCM en Mhitraa. Gezamelijk vormt deze groep een wereldwijd opererende organisatie op het gebied van hoogwaardige reinigingsmachines.

High Purity Optics

De focus binnen Ecoclean ligt op de High Purity Optic (HPO) industrie. Dit segment bevat onder andere de medische-, optische- en semi-conductor industrie.

Competence centers

Het vertellen dat Ecoclean machines geschikt zijn voor uw proces is 1, maar het daadwerkelijk bewijzen van deze belofte is 2. Daarom heeft Ecoclean twee competence centers in Duitsland.

  • Monschau
  • Filderstadt

In deze compentence centers heeft Ecoclean de beschikking over alle mogelijke reinigingsmethoden, cleanrooms en validatieapparatuur.

Test mogelijkheden

Met de competence centers biedt Ecoclean de mogelijkheid om de toegevoegde waarde te bewijzen. Bent u geïnteresseerd in een reinigingsmachine en wilt u de kwaliteit zelf ervaren? Ecoclean voert testen met uw werkstukken uit.

Totaalproces

Optimale cleanliness is een samenspel tussen machine en chemie. Het juiste reinigingsmiddel in combinatie met de beste reinigingsmachine resulteert in een optimaal en stabiel proces.

2-S Service & Specialties voorziet in alle behoeftes. Reinigingsmiddelen van Petrofer GmbH en Richard Geiss GmbH in combinatie met reinigingsmachines van Ecoclean GmbH.

Reinigingsmiddelen

Meer informatie over:

Vragen?

Neem contact op of stel je vraag