Service & Specialties

2-S Service & Specialties

Wie zijn wij

2-S Service & Specialties is opgericht in 2004 en ontstaan vanuit de firma D.A. Stuart en BIB production. Specialisten in respectievelijk metaalbewerking en industriële reinigers. Naast het leveren van klant-specifieke producten, kwam er steeds meer vraag voor bewerking-specifieke producten.

Deze markt is inmiddels sterk gegroeid en heeft in 2015 geleid tot een overname van de Benelux-tak van de firma Petrofer GmbH. Vanuit deze situatie is er een hechte samenwerking geweest en zijn er nieuwe ontwikkelingen gerealiseerd, waaronder de Emulcut koelsmeermiddelen en Feroclean reinigingsvloeistoffen.

Specialisme

Sinds jaar en dag is 2-S gespecialiseerd in vloeistoffen voor de metaalbewerkings- en papierindustrie. Wij bieden deze vloeistoffen aan in de breedste zin van het woord. Van koelemulsies voor de verspaning tot omvormoliën voor plaatwerk. Daarnaast hebben we een breed assortiment aan reinigingsvloeistoffen om uw werkstukken na de productie te reinigen.

Onze Service & Specialties

Laboratorium & Analyse

ISO 9001 : 2015

Fluid Service Management

Metaalbewerkingsadvies

Vaten- en afval verwerking

2-S helpt u Graag

Uw technologische partner in vloeistoffen voor de metaalindustrie

Maakt u gebruik van vloeistoffen bij het bewerken of behandelen van metalen? Dan stellen wij ons graag aan u voor: 2-S, expert op het gebied van metaalbewerkingsvloeistoffenreinigingsvloeistoffen en de bijbehorende machinesmeermiddelen; dit alles mogelijk samengepakt in een vloeistof- en service management (FSM). 

Wij hebben jarenlange ervaring op dit gebied en kunnen u dan ook deskundig adviseren. Duurzaamheid, vermindering van milieuvervuiling en verlaging van bedrijfskosten zijn belangrijke voordelen van een efficiënt vloeistofbeheer. 2-S helpt u dit te realiseren.

wat u van ons kunt verwachten

Eén leverancier voor uw gehele proces

2-S levert niet alleen kwaliteitsproducten, maar kan ook de kwaliteitscontrole, het Fluid en Service Management (FSM), het reiniging van machines tot en met de opslag van koel- en smeermiddelen verzorgen. 2-S kan uw bedrijf en werknemers inspireren, adviseren en ondersteunen op het gebied van metingen, total cost of ownership en engineering. Dit doen wij uiteraard duurzaam en volgens de laatste regel- en wetgeving. 

Vragen?

Neem contact op of stel je vraag