Afvalverwerking & Machinereiniging

machinereiniging

Eén keer per jaar een schone machine

Een goede werkomgeving is de basis voor het welzijn en de prestaties van uw mensen. Hygiëne en een opgeruimde, schone werkomgeving zijn hiervoor van essentieel belang. Ook voor uw klanten, bezoekers en medewerkers geldt natuurlijk dat u op elk moment een vlekkeloze indruk wilt maken. 2-S heeft alles in huis om dit voor u te realiseren.

Een keer per jaar uw machines reinigen is te alle tijden ons advies. Hiervoor werken wij samen met diverse partijen welke gespecialiseerd zijn in het reiniging van uw CNC-machines.

Servicegericht denken en handelen

In samenwerking met diverse partijen ondersteunen we u met het reinigen van uw metaalbewerkingsmachines en productieruimte. Deze service houdt het volgende in:

Vaten- en afvalverwerking

2-S ondersteunt u naast het leveren van vloeistoffen, ook bij olie afvoer en het recyclen van lege vaten, IBC’s en gebruikte vloeistoffen. Om u volledig te ontzorgen werken wij samen met diverse bedrijven die gespecialiseerd zijn in olieverwerking en het recyclen van lege vaten en IBC’s.

Vaten recyclen

Met het Recollect Systeem van de firma Janus Vaten bieden wij u de mogelijkheid om lege, gebruikte verpakkingen, zoals vaten en IBC’s op te laten halen. De gebruikte verpakkingen worden na reconditionering opnieuw ingezet of verwerkt tot regranulaat.

Met het hergebruik van verpakkingen leveren we een bijdrage aan het terugdringen van het CO2 gebruik en nemen deel aan de circulaire economie.

Olie afvoer

In samenwerking met Van den Akker Fluidservice verzorgen we het afvoeren van gebruikte vloeistoffen. Na kwaliteitscontrole van de vloeistof wordt deze afgevoerd of indien mogelijk, door een separator gehaald en opgevangen in schone containers voor hergebruik.

Het afvoeren word verzorgd conform milieuwetgeving; Besluit inzamelen afvalstoffen (beschikking nr. 2000/532/EG).

Vragen?

Neem contact op of stel je vraag