Fluid Service Management

Fluid service management

Wat is Fluid Service Management?

Het Fluid Service Management (FSM) van 2-S B.V. is een samenwerking tussen klant en leverancier die verder gaat dan alleen het leveren van olie. Het ontzorgen van de klant, kostenbesparing en kwaliteitsverbetering staat hierbij centraal. 

In overleg met u bekijken we waar wij uw personeel kunnen ontlasten wat betreft vloeistof beheer en kosten kunnen besparen. Bijvoorbeeld het uitvoeren van periodieke monsteranalyses van uw CNC-machines, het beheren van uw voorraad, het opstellen van smeerschema’s of het trainen van uw personeel.

2-S denkt graag met u mee

Voordelen van FSM

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij uw organisatie kunnen bieden? Neem geheel vrijblijvend contact op voor een gesprek.

Onze service

Monsteranalyse

Frequent uw productievloeistoffen analyseren zorgt voor structurele productieverbetering. Onze service engineer komt bij u op locatie uw vloeistoffen meten (volgens ISO-9001 standaard) en voert daar waar nodig aanpassingen uit om uw productieproces te verbeteren. Hiermee ontzorgt u uw personeel. Tevens kunt u de analyseresultaten gebruiken in uw eigen kwaliteitsregistraties om aan te tonen dat uw vloeistoffen optimaal worden bijgehouden.

Vloeistof training

Uw personeel bijscholen op het gebied van koelsmeermiddelen kan voordelen geven in dagelijkse productie. Het bewuster omgaan met- en beter bijhouden van koelsmeermiddelen resulteert in minder afkeur in uw productie.

2-S Service & Specialties biedt kant-en-klare trainingsprogramma’s aan voor iedere metaalbewerkingsvorm. Deze training geven wij standaard op locatie.

Voorraadbeheer

Uw voorraadbeheer uitbesteden aan de leverancier. Dat kan veel voordelen hebben. Bijvoorbeeld kostenbesparing door inkoop op basis van verbruik en just-in-time leveringen. Daarnaast verzorgen wij periodieke voorraad opnamen ter controle van het systeem. Een waterdicht systeem.

Smeerschema's

De juiste periodieke smering van uw machines is essentieel voor uw productiekwaliteit. Wij kunnen u ondersteunen door middel van speciale smeerschema’s. Deze schema’s stellen wij op, op basis van de voorschriften uit de machinevoorschriften. Hiermee bent u verzekerd van perfect onderhoud van uw machines.
Vragen?

Neem contact op of stel je vraag