Fluid- en Service Management

Wat is Fluid- & Service Management?

Het Fluid- en Service Management (FSM) van 2-S B.V. is een samenwerking tussen klant en leverancier die verder gaat dan enkel vaten leveren. Het ontzorgen van de klant, kostenbesparing en kwaliteitsverbetering staat centraal.

Naar uw wens voeren wij werkzaamheden uit die uiteenlopen van periodieke vloeistofanalyse tot uw voorraad beheren en van het opstellen van smeerschema’s tot uw werknemers leren om te gaan met metaalbewerkingsvloeistoffen.

Voordelen van FSM

  • Één aanspreekpartner; korte directe lijnen
  • Voorraadbeheer (consignatie); kosten alleen bij verbruik
  • Just In Time levering; geen uitval van productie door tekort
  • Kostenbesparing; effectiever produceren
  • Verbetering van uw productiviteit; minder uitval van machines en processen
  • Duurzaamheidsbeheer; minder verbruik en hergebruik

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden voor uw organisatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Voorraad beheer

Uw voorraad beheer uitbesteden aan de leverancier. Dat kan veel voordelen hebben. Bijvoorbeeld kostenbesparing door inkoop op basis van verbruik en just-in-time leveringen. Daarnaast verzorgen wij periodieke voorraad opnamen ter controle van het systeem. Een waterdicht systeem.

Smeerschema's

De juiste periodieke smering van uw machines is essentieel voor uw productiekwaliteit. Wij kunnen u ondersteunen door middel van speciale smeerschema’s. Deze schema’s stellen wij op, op basis van de voorschriften uit de machinevoorschriften. Hiermee bent u verzekerd van perfect onderhoud van uw machines.

Monsteranalyse

Uw productievloeistoffen frequent laten analyseren zorgt voor een optimalisering van uw productie. Door uw vloeistoffen in ons ISO-9001 laboratorium te laten controleren legt u de kwaliteit van uw productievloeistoffen vast voor uw kwaliteitsmanagement.

Laboratorium & Analyse

ISO 9001:2015

Fluid & Service Management

Metaalbewerkingsadvies

Machinereiniging

Scope, missie en visie

Productontwikkeling

Vaten- en afval verwerking

Vragen?

Neem contact met ons op!