Fluid Service Management

Wat is Fluid Service Management?

Het Fluid Service Management (FSM) van 2-S B.V. is een samenwerking tussen klant en leverancier die verder gaat dan enkel vaten leveren. Het ontzorgen van de klant, kostenbesparing en kwaliteitsverbetering staat centraal. In overleg met u bekijken we waar wij uw personeel kunnen ontlasten wat betreft vloeistof beheer en kosten kunnen besparen. Bijvoorbeeld het uitvoeren van periodieke monsteranalyses van uw CNC-machines, het beheren van uw voorraad, het opstellen van smeerschema’s of het trainen van uw personeel.

Voordelen van FSM

  • Duurzaamheidsbeheer; minder verbruik en hergebruik
  • Verbetering van uw productiviteit; minder uitval van machines en processen
  • Één aanspreekpartner; korte directe lijnen
  • Voorraadbeheer (consignatie); kosten alleen bij verbruik
  • Just In Time levering; geen uitval van productie door tekort
  • Kostenbesparing; effectiever produceren

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden voor uw organisatie? Neem geheel vrijblijvend contact op voor een informatie gesprek.

Monsteranalyse

Frequent uw productievloeistoffen analyseren zorgt voor structurele productieverbetering. Onze service engineer komt bij u op locatie uw vloeistoffen meten (volgens ISO-9001 standaard) en voert daar waar nodig aanpassingen uit om uw productieproces te verbeteren. Hiermee ontzorgt u uw personeel.

Tevens kunt u de analyseresultaten gebruiken in uw eigen kwaliteitsregistraties om aan te tonen dat uw vloeistoffen optimaal worden bijgehouden.

Vloeistof training

Uw personeel bijscholen op het gebied van koelsmeermiddelen kan voordelen geven in dagelijkse productie. Het bewuster omgaan met- en beter bijhouden van koelsmeermiddelen resulteert in minder afkeur in uw productie.

2-S Service & Specialties biedt kant-en-klare trainingsprogramma’s aan voor iedere metaalbewerkingsvorm. Deze training geven wij standaard op locatie.

Voorraad beheer

Uw voorraad beheer uitbesteden aan de leverancier. Dat kan veel voordelen hebben. Bijvoorbeeld kostenbesparing door inkoop op basis van verbruik en just-in-time leveringen. Daarnaast verzorgen wij periodieke voorraad opnamen ter controle van het systeem. Een waterdicht systeem.

Smeerschema's

De juiste periodieke smering van uw machines is essentieel voor uw productiekwaliteit. Wij kunnen u ondersteunen door middel van speciale smeerschema’s. Deze schema’s stellen wij op, op basis van de voorschriften uit de machinevoorschriften. Hiermee bent u verzekerd van perfect onderhoud van uw machines.

Laboratorium & Analyse

ISO 9001:2015

Fluid & Service Management

Scope, missie en visie

Ontwikkeling & advies

Reiniging & afvalverwerking

Vragen?

Neem contact met ons op!