Ontwikkeling & advies

Metaalbewerkingsadvies

Door onze jarenlange ervaring en opgebouwde deskundigheid bieden wij uw bedrijf altijd een passend metaalbewerkingsadvies. Na een grondige bestudering en analyse van uw proces stellen wij u de meest efficiënte vloeistoffen en apparatuur voor en begeleiden wij de implementatie.

Onafhankelijk onderzoek

Met contacten bij universiteiten en gespecialiseerde instellingen kunnen wij u ondersteunen met onafhankelijke onderzoeken. Productie gerelateerde vraagstukken als smeertesten, oppervlakte kwaliteit, cleanliness en aantasting kunnen bij onze partners worden geanalyseerd. In samenwerking met deze instelling kunnen wij u voorzien van passend metaalbewerkingsadvies.

projectteam_verspanen4.0

Projectteam Verspanen 4.0

2-S Service & Specialties is initiatiefnemer en lid van het Projectteam Verspanen 4.0. Dit team van High-Tech Platform leden heeft een gezamenlijk doel om gecompliceerde vraagstukken rond het verspanen te beantwoorden. De afgelopen jaren zijn antwoorden gevonden vragen omtrent vlekvorming, anodiseren, strategisch frezen en verspanen voor vacuüm grade 2.

Productontwikkeling

Natuurlijk staat onze ontwikkeling niet stil. Alleen of met toegewijde partners zijn wij continue op zoek naar innovaties. Vooral de ontwikkeling van zeep-vrije bewerkingsemulsies en het onderzoek van nieuwe synthetische multifunctionele esters zijn de huidige speerpunten in onze research.

Eigen producten

Middels ons eigen laboratorium en eigen chemisch ingenieur hebben wij eigen productontwikkeling. Hiermee kunnen wij u voorzien van speciaal ontwikkelde, op maat gemaakte bewerkingsvloeistoffen. Tevens kunnen wij bestaande producten aanpassen of betere alternatieven voorstellen.

Al onze eigen producten worden bij gecertificeerde partners, volgens de laatste wetgeving geproduceerd.

Petrofer GmbH

Eigen productontwikkeling is een van de kernactiviteiten van 2-S Service & Specialties. Daarnaast zij we vertegenwoordiger van Petrofer GmbH. Petrofer is een wereldspeler op het gebied van metaalbewerkingsvloeistoffen. Op het hoofdkantoor werkt ca. 35% van de werknemers op de research & development-afdeling. Samen met de R&D-afdeling werken wij samen om te blijven innoveren en samen de perfecte metaalbewerkingsvloeistof te kunnen leveren.

ISO 9001:2015

Fluid & Service Management

Reiniging & afvalverwerking

Scope, missie en visie

Ontwikkeling & advies

Laboratorium & Analyse

Vragen?

Neem contact met ons op!