Metaalbewerkingsvloeistoffen

Metaalbewerkingsvloeistoffen

Productievloeistoffen voor metaal bewerking

Metaalbewerkingsvloeistoffen voeren warmte en spanen af en smeren het gereedschap. Goede vloeistoffen kunnen kostenbesparend zijn en verbeteren de kwaliteit van het eindproduct. Daarom heeft 2-S Service & Specialties voor u dé oplossing als het gaat om kwalitatief hoogwaardige metaalbewerkingsvloeistoffen. Denk aan productgroepen zoals; verspaningsvloeistoffenindustriële reinigingsvloeistoffen en corrosie beschermingsmiddelen. 2-S biedt een uitgebreid assortiment aan metaalbewerkingsvloeistoffen die zowel rekening houden met de gezondheid, het milieu en de nieuwe REACH wetgeving.

Totaalleverancier

Omdat 2-S Service & Specialties voor de gehele metaalbewerking vloeistoffen heeft kunnen wij uw totaalleverancier metaalbewerkingsvloeistoffen zijn. Wij zijn altijd in ontwikkeling met vloeistoffen waaronder verspaningsvloeistoffen en altijd op zoek om de kwaliteit nóg beter te maken. Wij leveren producten van Petrofer waarbij gezondheid op nummer 1 staat!

2-S als totaalleverancier metaalbewerkingsvloeistoffen heeft als voordeel dat wanneer u al onze producten gebruikt; de producten door onze leverancier Petrofer op elkaar zijn afgestemd. Hierdoor worden alle producten tijdens alle processen ten alle tijden ondersteund. Gezondheid en milieuvriendelijkheid staat bij ons voorop!

Laboratorium analyse

2-S Service & Specialties beschikt over een eigen ISO-9001 laboratorium in Helmond. In het laboratorium hebben we de mogelijkheid om een groot aantal metingen en analyses te doen aan metaalbewerkingsvloeistoffen en testen uit te voeren op verschillende materialen en met diverse producten. Daarmee werken wij met verschillende apparatuur om het beste uit de analyse te halen.

Laboratorium apparatuur

Infrarood meting

Infrarood meting is een belangrijke test binnen ons laboratorium waarbij we met een IR spectrometer de vingerafdruk van de vloeistof bepalen. Dit wordt uiterst nauwkeurig gedaan zodat wij afwijkingen kunnen zien zoals bijvoorbeeld insleep van vreemde oliën.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over wat 2-S Service & Specialties voor u kan betekenen als totaalleverancier? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via: info@2-s.eu of telefonisch via: +31492 590 443.

Vragen?

Neem contact op of stel je vraag