Samenwerking DAM Härtetechnik en 2-S B.V.

2-S Service & Specialties

Samenwerking DAM Härtetechnik en 2-S B.V..

Met gepaste trots mogen wij mededelen dat we een nieuw samenwerkingsverband hebben afgesloten. 2-S B.V. is per 1 augustus 2019 de exclusieve partner van DAM Härtetechnik GmbH in de Benelux. Een samenwerking met een grote toekomst op het gebied van boorzuurvrije pasta’s voor in de harderij- en warmtebehandelingsbranche.

De firma DAM Härtetechnik is reeds meer dan 20 jaar actief op het gebied hardingspasta’s. Sinds de ontwikkeling van de nieuwe LUISO hardingspasta’s is het marktleider. Deze nieuwe LUISO pasta’s hebben een innovatieve samenstelling. De pasta’s zijn vrij van boorzuur, oplosmiddelen en koper. Dit heeft naast gezondheidsvoordelen ook zeer positieve effecten door de gehele productieketen. De LUISO hardingspasta’s hebben inmiddels bij grote, toonaangevende warmtebehandelaars over de hele wereld voor productieverbetering gezorgd.

LUISO pasta’s

Verschillende warmtebehandelingen vragen om verschillende pasta’s. Het LUISO-assortiment bestaat uit een groot aantal boorzuurvrije pasta’s voor diverse toepassingen waaronder:

  • Gas carboneren
  • Nitreren en nitrocarboneren
  • Vacuüm harden
  • Plasma nitreren
  • Gloeien
  • Solderen

Bekijk hier de LUISO-productfolder.

Totaalleverancier

Door dit strategisch partnerschap verdiept 2-S zich in de harderij- en warmtebehandelingsmarkt. Naast de samenwerking met Petrofer GmbH op het gebied van hardingsoliën, polymeren, zouten en reinigingsvloeistoffen kunnen we nu het totale pakket leveren. Hierdoor kunt u als warmtebehandelaar uw proces toevertrouwen aan een leverancier met hoogwaardige producten van top leveranciers.

Meer informatie of gratis test?

Wilt u graag meer informatie over de LUISO pasta’s of wilt u een gratis monster ontvangen? Neem contact met ons op via info@2-s.eu of bel naar +31 492 590 443.

Zie meer.

Onze Service & Specialties

Laboratorium & Analyse

ISO 9001 : 2015

Fluid Service Management

Metaalbewerkingsadvies

Vaten- en afval verwerking

Vragen?

Neem contact op of stel je vraag