Plug & Play demiwater-installatie

2-S Service & Specialties

Plug & Play demiwater-installatie.

Om de kwaliteit van het eindproduct te garanderen en de koelsmeervloeistoffen van 2-S zo optimaal mogelijk te gebruiken is IMPA Precision gestart met het gebruik van demiwater in de verspaningsmachines. Sinds drie weken heeft IMPA Precision op advies van 2-S Service & Specialties een mobiele, plug & play reverse-osmose demiwater-installatie in gebruik van de firma Grünbeck Waterbehandeling.

Deze unieke installatie werkt als plug & play en is mobiel. Er is niets meer nodig dan een wateraansluiting en een afvoerputje. Ideaal voor alle verspanende bedrijven in de regio die high-tech onderdelen maken voor onder andere de semi-conductor-, optische en medische industrie. De installatie is zeer compact; 140x40x50 cm en de kwaliteit van het demiwater (hardheid: 0, geleidbaarheid: <9 mS/cm) is perfect. Met een watercapaciteit van 400 lliter per uur heeft de firma IMPA Precision voor haar productie de ideale installatie gevonden.

Combinatie Emulcut en demi-water

Voor perfecte verspanings- en reinheidseisen is het aan te raden demi-water te gebruiken in combinatie met Emulcut 160 koelsmeervloeistoffen. Deze koelemulsie is goedgekeurd voor de semi-conductor, aerospace en medische industrie.

Grünbeck waterhandeling

De firma Grünbeck Waterbehandeling levert vergelijkbare installaties in verschillende capaciteiten, maten en toepassingen. Mocht u meer informatie willen over de test bij IMPA Precision, de installatie van Grünbeck of metaalbewerkingsvloeistoffen in combinatie met demiwater, neem dan contact op met 2-S Service & Specialties

Onze Service & Specialties

Laboratorium & Analyse

ISO 9001 : 2015

Fluid Service Management

Metaalbewerkingsadvies

Vaten- en afval verwerking

Vragen?

Neem contact op of stel je vraag