Officiële samenwerking Ecoclean GmbH en 2-S BV

2-S Service & Specialties

Officiële samenwerking Ecoclean GmbH en 2-S BV.

Helmond, 14-08-2023 — 2-S BV, een toonaangevende toeleverancier voor de hightech industrie en Ecoclean GmbH, een wereldwijd bekende producent en leverancier van zeer hoogwaardige reinigingsmachines, kondigen vol enthousiasme hun strategische samenwerking aan. Deze alliantie markeert een spannende mijlpaal voor beide bedrijven, terwijl ze hun gecombineerde expertise inzetten om de hightech industrie te voorzien van innovatieve reinigingsoplossingen.

De gezamenlijke inspanningen zullen gericht zijn op de Nederlandse en Belgische hightech industrie. Deze samenwerking zal niet alleen de positie van beide bedrijven in de hightech industrie versterken, maar klanten ook de kans bieden advies te krijgen over cleanliness-vraagstukken in het gehele productieproces.

“Deze samenwerking weerspiegelt onze toewijding aan schoon produceren. Samen met Ecoclean GmbH streven we ernaar om de hightech industrie te helpen door middel van geavanceerde technologieën en complete reinigingsoplossingen,” verklaarde Paul Meijerink, 2-S BV. “We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking onze mogelijkheden zal vergroten en ons in staat zal stellen om klanten te helpen bij reinigingsvraagstukken.”

Ecoclean GmbH deelt dezelfde sentimenten over deze samenwerking: “Samenwerken met 2-S BV opent nieuwe deuren voor ons in Nederland en België. We delen een gemeenschappelijke visie op het belang van reinigingstechnologieën, en we geloven dat onze gecombineerde krachten de weg zullen banen voor vooruitgang in de hightech industrie,” aldus Daniel Schrade, Ecoclean GmbH.

De samenwerking tussen 2-S BV en Ecoclean GmbH markeert een opwindend hoofdstuk in de reis van beide bedrijven. Samen zullen ze de kracht van synergie benutten om de lat hoger te leggen voor innovatie, duurzaamheid en prestaties binnen hun respectievelijke domeinen.

Over 2-S BV:

2-S BV is een vooraanstaand bedrijf in productievloeistoffen dat onder anderen bekend is van Petrofer GmbH Emulcut koelemulsies en Feroclean reinigingsvloeistoffen.

Over Ecoclean GmbH:

Ecoclean GmbH is een wereldwijde speler in reinigingsmachines, ontwikkeld voor de hoogste reinheidseisen.

 

Onze Service & Specialties

Laboratorium & Analyse

ISO 9001 : 2015

Fluid Service Management

Metaalbewerkingsadvies

Vaten- en afval verwerking

Vragen?

Neem contact op of stel je vraag