CUT. CLEAN. CLEANLINESS

2-S Service & Specialties

CUT. CLEAN. CLEANLINESS.

Met het oog op de steeds strengere eisen voor cleanliness start 2-s Service & Specialties in juni 2022 een nieuwe campagne; Cut. Clean. Cleanliness. De focus ligt hierbij op het synergisme dat ontstaat bij het gebruik van productievloeistoffen van een en dezelfde leverancier. Petrofer GmbH, en daarmee 2-S Service & Specialties, is totaalleverancier op het gebied van metaalbewerkingsvloeistoffen. Met andere woorden; één leverancier voor al uw vloeistoffen, één leverancier voor uw gehele proces.

U herkent het ongetwijfeld. Verspanen met koelemulsie van merk X, machinesmeermiddelen van merk Y en reinigen met een vloeistof van merk Z. Daarnaast gebruikt u nog andere vloeistoffen en die worden geleverd door wéér een andere leverancier. Onhandig, te veel verschillende lijntjes en geen rechtlijnig advies voor uw gehele proces. Als u dan ook nog eens onderdelen produceert met strenge cleanliness eisen loopt u tegen problemen aan.

High-tech Cleanliness

Om dit probleem te tackelen start 2-S Service & Specialties Cut. Clean. Cleanliness. Wij leveren alle benodigde productievloeistoffen vanuit een leverancier; Petrofer GmbH. Van emulsies voor de verspaning tot watermengbare reinigingsmiddelen en oplosmiddelen voor in uw cleanroom. Emulcut 160 is een reeds bewezen, goedgekeurde koelemulsie voor de productie van hoogwaardige onderdelen voor o.a. ASMLCarl Zeiss SMT en Thermo Fischer. In combinatie met de Feroclean N 404 is zelfs de hoogste reinheidseis geen probleem. HIO-elementen zijn uitgesloten, Restgasanalyses zijn beter en vlekvorming is niet langer aan de orde.

Emulcut 160

Emulcut 160, vrij van HIO-elementen is de benchmark op het gebied van koelemulsies voor de productie van hoogwaardige aluminium, RVS, titanium of inconel werkstukken. Diverse toeleveranciers van ASML hebben deze koelemulsie in de afgelopen jaren goedgekeurd voor Grade 2 of zelfs Grade 1 productie. Meer lezen over de Emulcut 160? Lees dan eens de case study over Emulcut 160 in gebruik bij VDL GL Precision.

Feroclean N 404

Feroclean N 404 is een watermengbare ontvetter. Vrij van HIO-elementen en daarmee zeer geschikt voor de reiniging van hoogwaardige onderdelen in ultrasoon- of sproeiwasinstallaties. Diverse Cleaning Service Providers (CSP’s) gebruiken deze zeep. Meer weten over de Feroclean N 404, bekijk eens de video over de Grade 1 vrijgave in samenwerking met Innovar Cleaning Control.

Meer informatie?

Bent u opzoek naar oplossingen voor cleanliness in uw productie? 2-S Service & Specialties ondersteunt u in deze zoektocht. Neem geheel vrijblijvend contact op via info@2-s.eu of bel naar +31 492 590 443.

Zie meer.

Onze Service & Specialties

Laboratorium & Analyse

ISO 9001 : 2015

Fluid Service Management

Metaalbewerkingsadvies

Vaten- en afval verwerking

Vragen?

Neem contact op of stel je vraag