Productieverbetering door Emulcut 160 bij T&T Houben

2-S Service & Specialties

Productieverbetering door Emulcut 160 bij T&T Houben

Tools & Technics Houben is een betrouwbare partner voor het fabriceren van fijnmechanische onderdelen in diverse sectoren. Deze onderneming is actief in het verspanen van metalen, non-ferrometalen en kunststoffen. Verder focussen zij zich op het frezen van nauwkeurige en complexe werkstukken. Deze variëren van prototypes tot enkele honderden stuks. Ook het assembleren van modules en assembly’s behoort tot de mogelijkheden. Kortom, alles kan op maat van de klant. Wat bij Tools & Technics Houben hoog in het vaandel staat is het meedenken met de klant, samenwerken, kwaliteit en de betrouwbare levertijden.

Bjorn vertelt dat er vanuit de klant steeds meer eisen komen waaraan zij moeten voldoen. Zo worden de producten steeds moeilijker, nauwkeuriger en moet alles clean zijn. De gereedschappen veranderen en alles moet steeds sneller.

Tools & Technics Houben was al een tijdje op zoek naar een nieuw product en via een gezamenlijke klant zijn zij met ons (2-S) in aanraking gekomen. De leverancier van hun vorige koelemulsie was niet op tijd klaar een product te leveren dat op dat moment aan de huidige normen voldeed, tegelijkertijd geeft Bjorn aan dat er op dat moment goede geluiden waren over de Emulcut 160 van 2-S.

De gezondheid van de medewerkers van Tools & Technics Houben staat voorop samen met het creëren van een vlekvrij product. Tools & Technics heeft hierdoor specifiek voor de Emulcut 160 gekozen, de Emulcut 160 is vlekvrij én huidvriendelijk.

‘’De goede service vanuit 2-S, afspraken die worden nagekomen en de goede producten heeft ons doen beslissen voor 2-S als leverancier te kiezen.’’ Aldus Bjorn Houben. Bjorn geeft aan de Emulcut 160 aan te bevelen aan iedereen die met koelemulsie werkt. Het is een goed product en de samenwerking met 2-S verloopt perfect zegt hij.

Bjorn Houben: ‘’Sinds het gebruik van de koelemulsie van 2-S zijn de stand tijden gestegen. Het volumegebruik ligt per jaar merkelijk lager én de gezondheid van ons allen gaat erop vooruit.’’

Contact:

Tools & Technics Houben
Ekselbaan 23b2
3990 Peer (Kleine-Brogel)
BE 0835.112.788

2-S Service & Specialties
Breedijk 5D
5705 CJ Helmond
0492 590 443

2-S helpt u

Vragen over dit onderwerp? Stel je vraag of neem vrijblijvend contact op