Huidklachten koelemulsie opgelost bij Holmatro

2-S Service & Specialties

Huidklachten koelemulsie opgelost bij Holmatro

Wieke Weterings: ‘’De Emulcut 160 is een huidvriendelijk product en dit was de absolute doorslag om met 2-S verder te gaan als leverancier’’.

Holmatro is opgericht in 1967 en heeft meer dan 380 medewerkers, werkzaam over de divisiekantoren in Nederland, de VS en China.

 

Holmatro ondersteunt haar klanten wereldwijd op het gebied van hydraulisch gereedschap voor technische hulpverlening, special tactics operaties en industriële toepassingen. De meeste onderdelen die Holmatro gebruikt voor het fabriceren van de gereedschappen worden in de verspanende afdeling binnen Raamsdonksveer geproduceerd. In dit productieproces gebruiken zij onder andere de Emulcut 160, een van de vloeistoffen van 2-S. Wieke Weterings, teamleider verspaning bij Holmatro, geeft aan dat het hebben van goede snij-eigenschappen, geen vlekken op het product én geen huidklachten belangrijke eisen zijn naar ons (2-S) als leverancier toe.

 

Wieke vertelt dat medewerkers voorheen last hadden van huidklachten en dit heeft Holmatro tot het besluit gebracht te gaan testen met verschillende koelsmeermiddel leveranciers. Naast 2-S heeft Holmatro ook met andere koelsmeermiddel leveranciers getest, uiteindelijk heeft Holmatro gekozen voor 2-S als leverancier. ‘’De Emulcut 160 is een huidvriendelijk product en dit was de absolute doorslag om met 2-S verder te gaan als leverancier’’. Aldus Wieke Weterings. Dat frustratiepunt is nu opgelost, de medewerkers van Holmatro hebben geen last meer van huidklachten.

 

Tot slot geeft Wieke aan dat de service en het support vanuit 2-S naar hen toe top is. Er hoeft maar een keer gebeld te worden en 2-S staat op de stoep om te helpen. Het meedenken en het denken in oplossingen ervaart Holmatro als heel prettig. De Emulcut 160 is een huidvriendelijk product en Wieke zou het aan alle andere bedrijven in deze branche aanbevelen.

Zie meer

Contact:

Holmatro Group
Lissenveld 30
4940 AB Raamsdonksveer
+31 (0) 162 751 480

 

2-S Service & Specialties
Breedijk 5D
5705 CJ Helmond
+31 (0)492 590 443

2-S helpt u

Vragen over dit onderwerp? Stel je vraag of neem vrijblijvend contact op