Grade 2 productie concept

U bevindt zich hier:

Productievloeistoffen voor grade 2 cleanliness

De lat voor cleanliness in de semi-conductor industrie wordt steeds hoger gelegd. Er mag geen contaminatie plaatsvinden, vlekken worden niet geaccepteerd en verkleuring van bijvoorbeeld aluminium of koper is uit den boze. Door de toenemende eisen hebben 2-S Service & Specialties en Petrofer GmbH een uniek concept ontwikkeld voor de Nederlandse high-tech industrie.

Een concept waarbij de klant grade 2 productie met goedgekeurde vloeistoffen alles kan draaien. Enerzijds verspanen met Emulcut koelemulsie. Vervolgens reinigen met Feroclean reinigingsproducten. Beide producten komen van dezelfde producent en zijn dus specifiek op elkaar afgestemd. Het totaalpakket van 2-S met veel voordelen voor de klant.

Verspaning

De Emulcut 160 is een emulsie met diverse goedkeuringen voor verschillende materialen vanuit de semi-conductor industrie. Met een unieke samenstelling is het mogelijk zonder vlekken of verkleuring door indroging te 24/7 verspanen. De smerende eigenschappen zijn exceptioneel hoog. Hierdoor bent u gegarandeerd van een perfecte oppervlakte kwaliteit en verlenging van de standtijd van gereedschappen, ook bij moeilijke materialen.

Maar met alleen een goede emulsie bent u er nog niet. Uw werkstukken moeten schoon worden opgeleverd bij de klant. Om het concept compleet te maken, hebben we Feroclean reinigingsproducten ontwikkeld.

Reiniging

Feroclean producten zijn reinigingsproducten van Petrofer. Net als de Emulcut 160 zijn deze Feroclean producten te mengen met water. Afhankelijk van het te reinigen materialen hebben we het juiste reinigingsmiddel:

  • Vlekgevoelige materialen: Feroclean N400-serie
  • Niet-vlekgevoelige materialen: Feroclean N600-serie

Meer informatie of producten gratis testen?

Met het Grade 2 productie concept van 2-S Service & Specialties en Petrofer bent u in staat om schoon te produceren zonder ingrijpende maatregelen in uw machinefabriek. Wilt u dit concept gratis testen? Neem contact met ons op om gratis monsters te ontvangen.

Aantal keer bekeken 15