Grade 2 reinigen

Grade 2 reinigen

De reinheidseisen aan verspaande producten worden de laatste tijd steeds strenger. Grade 2 reinigen brengt deze reinheidseisen naar een hoger niveau. Deze eisen worden niet alleen voorgeschreven, maar er wordt ook verteld hoe dit gedaan moet worden. Om uw producten op dit niveau te produceren biedt 2-S dan ook metaalbewerkingsvloeistoffen in combinatie met reinigingsvloeistoffen aan welke ook aan de strenge normen van Grade 2 voldoen. Denk aan de bijvoorbeeld de Feroclean producten in combinatie met de Emulcut producten van 2-S. Deze zijn zeer geschikt voor het high-tech reinigen van bijvoorbeeld aluminium, koper, messing, titanium e.d. voor ASML en Zeiss. Het gebruik van de juiste vloeistoffen en reinigingsmiddelen is dus een belangrijk onderdeel voor Grade 2 reinigen.

Emulcut 160 en Emulcut 7150

De Emulcut 160 van Petrofer is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse high-tech industrie met goedkeuringen voor onder andere ASML, Zeiss en de aerospace industrie. Zij hanteren een Grade 2 productie waarbij er een hoge reinheidsklasse wordt gehanteerd. Zo staat Grade 1 voor de hoogste klasse in reinheid van componenten en modules en is 2-S met haar Emulcut producten Grade 2 gecertificeerd!

Om op dit hoge niveau gecertificeerd te zijn moet het hele verspaningsproces beheerst worden. Naast investeren in machines, gereedschappen en automatisering is het misschien nog wel belangrijker te investeren in goede kwaliteit koelsmeermiddelen zoals de Emulcut-serie van 2-S. Een hoge reinheidsklasse begint bij de juiste keuze koelsmeeremulsie.

High-tech cleanliness totaalpakket

Om uw productie naar een hoger niveau te brengen biedt 2-S een totaalpakket aan. De hoge eisen die worden gesteld hebben niet alleen betrekking op de juiste reinigingsmiddelen, maar ook in bijvoorbeeld het verspanen. Onderdelen die aan dit hoge niveau moeten voldoen, moeten namelijk ook écht schoon zijn.

Wilt u meer informatie over Grade 2 producten en reinigen met de Emulcut 160 of onze Feroclean reinigingsvloeistoffen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@2-s.eu of bel naar +31 492 590443.

null

Industriële reinigingsvloeistoffen

null

Corrosiebeschermingsmiddelen

null

Machine smeermiddelen

null

Fluid- & Service Management

Vragen?

Neem contact met ons op!