Grade 2 reinigen

Semiconductor cleanliness

Grade 2 produceren

De reinheidseisen aan verspaande producten worden de laatste tijd steeds strenger. Grade 2 reinigen brengt deze reinheidseisen naar een hoger niveau. Deze eisen worden niet alleen voorgeschreven, maar er wordt ook verteld hoe dit gedaan moet worden.

Om uw productieniveau naar een hoger niveau te tillen ondersteunt 2-S Service & Specialties u met een uniek concept. Zowel de verspanings- als reinigingsvloeistof vanuit één producent. Op elkaar afgestemd en bewezen geschikt voor Grade 2 productie.

Emulcut 160

De Emulcut 160 van Petrofer GmbH heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot de standaard op het gebied van koelsmeermiddelen voor high-tech verspaning. Al sinds 2017 wordt dit product bij diverse toeleveranciers van ASML en Carl Zeiss SMT gebruikt.

Het product kenmerkt zich door extreem goede smering wat resulteert in betere passingen en oppervlakte kwaliteit. Daarnaast geeft de innovatieve samenstelling geen verkleuring van op bijvoorbeeld Al5083 en Al6082. Tevens is de koelemulsie makkelijk te reinigen waardoor geen problemen ontstaan bij RGA-rapporten.

Ook op het gebied van Grade 1 productie is de Emulcut 160 uitermate geschikt. Het lage gehalte HIO-elementen zorgt voor probleemloze XPS-metingen. Daarnaast is de Emulcut 160 bewezen geschikt voor Particle Grade 1 productie in combinatie met de Feroclean N 404 reinigingsvloeistof.

Feroclean N 404

De Feroclean N 404 is een universele zeep welke zeer geschikt is voor de reiniging van hoogwaardige Grade 2 onderdelen. Het is te gebruiken in zowel dompel, sproei als ultrasoon toepassing.

De combinatie met Emulcut 160 resulteert in probleemloze Grade 2 productie. RGA-rapporten verbeteren en vlekvorming is niet langer aan de orde.

Wilt u meer informatie over Grade 2 produceren met de Emulcut 160 en Feroclean N 404 combinatie Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Onze Service & Specialties

Laboratorium & Analyse

ISO 9001 : 2015

Fluid Service Management

Metaalbewerkingsadvies

Vaten- en afval verwerking