Grade 2 reinigen

Semiconductor cleanliness

Grade 2 produceren

De reinheidseisen aan verspaande producten worden de laatste tijd steeds strenger. Grade 2 reinigen brengt deze reinheidseisen naar een hoger niveau. Deze eisen worden niet alleen voorgeschreven, maar er wordt ook verteld hoe dit gedaan moet worden.

Om uw productieniveau naar een hoger niveau te tillen ondersteunt 2-S Service & Specialties u met een uniek concept. Enerzijds aan met verspanings- en reinigingsvloeistoffen. Anderzijds met hoogwaardige reinigingsmachines van Ecoclean GmbH.

Alles vanuit één leverancier, volledig op elkaar afgestemd en bewezen geschikt voor Grade 2 productie.

Samenwerking Ecoclean GmbH

Het reinigen van hoogwaardige onderdelen begint met een kwalitatief hoogwaardige reinigingsmachine. 2-S B.V. vertegenwoordigt Ecoclean GmbH voor de Nederlandse en Belgische high-tech industrie.


Ecoclean GmbH heeft een compleet assortiment aan industriële reinigingsmachine:

  • Dampontvetters
  • Sproeiwasinstallaties
  • Meerbaden- ultrasoon reinigingsstraten
Bent u geïnteresseerd in een hoogwaardige reinigingsmachine. Neem geheel vrijblijvend contact op voor een informatief kennismakingsgesprek.

Emulcut 160

De Emulcut 160 van Petrofer GmbH heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot de standaard op het gebied van koelsmeermiddelen voor high-tech verspaning. Al sinds 2017 wordt dit product bij diverse toeleveranciers van ASML en Carl Zeiss SMT gebruikt.

Het product kenmerkt zich door extreem goede smering wat resulteert in betere passingen en oppervlakte kwaliteit. Daarnaast geeft de innovatieve samenstelling geen verkleuring van op bijvoorbeeld Al5083 en Al6082. Tevens is de koelemulsie makkelijk te reinigen waardoor geen problemen ontstaan bij RGA-rapporten

Ook op het gebied van Grade 1 productie is de Emulcut 160 uitermate geschikt. Het lage gehalte HIO-elementen zorgt voor probleemloze XPS-metingen. Daarnaast is de Emulcut 160 bewezen geschikt voor Particle Grade 1 productie in combinatie met de Feroclean N 404 reinigingsvloeistof.

Gemodificeerde alcohol

Om werkstukken eenvoudig Grade 2 te reinigen wordt in veel gevallen een dampontvettingsinstallatie gebruikt. Het reinigingsmedium in deze machines heet gemodificeerde alcohol.

 

2-S Service & Specialties heeft RG Cleaner 63 in het assortiment. Deze gemodificeerde alcohol is zeer geschikt voor om werkstukken Grade 2 te reinigen.

Onze Service & Specialties

Laboratorium & Analyse

ISO 9001 : 2015

Fluid Service Management

Metaalbewerkingsadvies

Vaten- en afval verwerking

Vragen?

Neem contact op of stel je vraag