Petrofer GMBH

Petrofer GmbH

Totaalleverancier in vloeistoffen voor de metaalbewerking

Petrofer is is een Duits familiebedrijf en wereldwijd marktleider op het gebied van gespecialiseerde metaalbewerkingsvloeistoffen. Met een jaarlijkse omzet van ca. €300 miljoen euro is het een van de grotere spelers op het gebied van metaalbewerkingsvloeistoffen.

Het bedrijf is opgericht in 1948 in Hildesheim. Tegenwoordig heeft het bedrijf in 13 landen wereldwijd productievestigingen en is het vertegenwoordigd in 42 landen. Wereldwijd heeft Petrofer ruim 1100 werknemers. Van deze werknemers is 35% actief in de R&D afdeling. Waardoor het de concurrentie voor blijft met innovatieve producten en samenstellingen.

Productengroepen

2-S en Petrofer bieden een totaalpakket op het gebied van metaalbewerking. Voor iedere bewerkingsvorm hebben wij kwalitatief hoogwaardige vloeistoffen.

Research & Development

In 2018 is het nieuwe R&D-centrum geopend op het hoofdkantoor in Hildesheim. Deze investering is gericht op de toekomst en ontwikkeling van hoogwaardige metaalbewerkingsvloeistoffen. Met de opening van het nieuwe R&D-centrum heeft Petrofer de beschikking over een modern testcentrum. Daarnaast is de is het laboratorium uitgebreid.

Wereldwijd

Om klanten te kunnen voorzien van hoogwaardige producten en service heeft Petrofer wereldwijd Joint-ventures en productie vestigingen. In onder anderen Duitsland, China, Mexico, Zuid-Afrika, Japan, India en de VS heeft het eigen productie. Mede door deze productie plants is het in 42 landen vertegenwoordigd..

Onze Service & Specialties

Laboratorium & Analyse

ISO 9001 : 2015

Fluid Service Management

Metaalbewerkingsadvies

Vaten- en afval verwerking

Vragen?

Neem contact op of stel je vraag