Ultra-Safe 620 UV: Hét antwoord op hydrauliek-lekkages

2-S Service & Specialties

Ultra-Safe 620 UV: Hét antwoord op hydrauliek-lekkages.

Downtime als gevolg van lekkages in hydraulische systemen zijn een veelvoorkomend probleem en een aanzienlijke kostenfactor in de spuitgietindustrie. Ze worden veroorzaakt door hoge drukken en temperaturen die inwerken op de koppelingen van het hydraulisch systeem. Hierdoor worden afdichtingen aangetast.

Petrofer GmbH en 2-S Service & Specialties begrijpen de uitdagingen waarmee klanten worden geconfronteerd en hebben we een innovatief hulpmiddel ontwikkeld: onze HFC-klasse Ultra-Safe 620 UV. Deze brandbestendige hydraulische vloeistof wordt zichtbaar door UV-licht. Hierdoor is het mogelijk om met onze speciale UV-lamp eenvoudig en nauwkeurig lekkages op te sporen.

Met de Ultra-Safe 620 UV weet u zeker dat het lokaliseren van lekkages in hydraulische systemen geen probleem meer is. Deze unieke technologie brengt licht in de duisternis en kan tot grote kostenbesparingen leiden.Ultra-Safe 620 UV

Euroguss 2024

Petrofer GmbH en 2-S Service & Specialties zijn verheugd zijn deelname aan de langverwachte Euroguss 2024 aan te kondigen, die zal plaatsvinden op 16 – 18 januari 2024 in Neurenberg, Duitsland.

Meer informatie of een demonstratie?

Bent u geïnteresseerd in de Ultra-Safe 620 UV voor uw hydraulische systeem? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via info@2-s.eu of bel naar +31 492 590 443. We verheugen ons op een demonstratie van de UV-technologie!

Zie meer.

Onze Service & Specialties

Laboratorium & Analyse

ISO 9001 : 2015

Fluid Service Management

Metaalbewerkingsadvies

Vaten- en afval verwerking

Vragen?

Neem contact op of stel je vraag