Clean 2020: Schoon ontwerpen, produceren, assembleren en verpakken

2-S Service & Specialties

Clean 2020: Schoon ontwerpen, produceren, assembleren en verpakken.

Het reinigen van onderdelen is cruciaal binnen de huidige productieprocessen. Dit is niet alleen van belang in de metaalbewerkende of -verwerkende industrie, maar ook in de automotive, medische technologie of luchtvaart. Bezoek Clean 2020 op 28 januari en maak kennis met de laatste ontwikkelingen, producten en innovatieve processen voor een optimale reinheid van industriële onderdelen en oppervlakken.

An experts view on cleanliness

Een onderdeel of oppervlakte is pas schoon wanneer de hoeveelheid deeltjes of moleculaire contaminatie de prestatie van het systeem niet beïnvloeden. Het is van belang de vereiste reinheid voor de volgende processtappen en de kwaliteit en functionaliteit van het te reinigen onderdeel te waarborgen. Bovendien wordt de grootte van de particles die de functionaliteit verstoren steeds kleiner. Hierdoor verminderd het maximaal aantal toegestane deeltjes per oppervlakte en wordt de impact van de moleculaire contaminatie steeds groter.

De laatste ontwikkelingen en best practices centraal

Sprekers uit de industrie, wetenschap en onderzoek presenteren nieuwe ontwikkelingen, proces- en kostenoptimalisatie en kwaliteitscontrole en delen met u best-practice-toepassingen.

Wie treft u op de expo?

Leveranciers van reinigingsdiensten, reinigingssystemen en reinigingsmiddelen voor:

Locatie & tijd

  • Mikrocentrum
  • De Run 1115, Veldhoven
  • Van 09.00 tot 17.00 uur

Meer informatie over Clean 2020: klik hier.

Zie meer.

Onze Service & Specialties

Laboratorium & Analyse

ISO 9001 : 2015

Fluid Service Management

Metaalbewerkingsadvies

Vaten- en afval verwerking

Vragen?

Neem contact op of stel je vraag