Langere standtijd gereedschappen bij Coolen Engineering

2-S Service & Specialties

Langere standtijd gereedschappen bij Coolen Engineering

Coolen Engineering uit Heythuysen is een jong familiebedrijf dat met twee gedreven broers aan het roer een snelle groei doormaakt. Onlangs zijn zij verhuist naar een nieuw pand alwaar men over ruim 1.450 m2 beschikt. Door hun kennis en ervaring in engineering-, project- en productieactiviteiten bieden zij allround oplossingen voor hun klanten. Onder het motto ‘voor de klant moet het product aanvoelen als een cadeau’ streeft Coolen 100% kwaliteit na. “Als je het zelf niet wilt hebben, verkoop het een ander dan ook niet” vertelt Huib Coolen in een open gesprek met 2-S.

Al ruim anderhalf jaar werken Coolen Engineering en 2-S samen om de kwaliteit die beide nastreven op een hoog peil te houden. Sinds de overstap naar de Emulcut 160 van Petrofer op hun vijfassige Hermle C42 U behaalt men méér dan het gewenste resultaat. “De Emulcut 160 zorgt voor een schonere machine, verlenging van standtijden en besparing op koelvloeistof. Geloof je het niet, kom dan maar kijken!” Aldus Huib Coolen.

Bij Coolen Engineering vervaardigd men half fabricaten alsook complete machines. Onderdelen voor onder anderen de voedings-, aerospace-, ruimtevaart- en medische industrie zijn dagelijkse kost. “Onze klanten vragen veel van ons wat betreft cleanliness. Sinds de overstap naar de Emulcut 160 kunnen we dit voor hen garanderen; onderdelen zijn minder vettig en kunnen dus eenvoudig worden gereinigd en opgeleverd.” Door altijd mee te denken met de klant en de toegevoegde waarde van haar trouwe leveranciers heeft Coolen Engineering de afgelopen jaren zelfs een leverbetrouwbaarheid van 98% behaald.

Zie meer

Technische specs Coolen Engineering:

  • Machine: Hermle C42 U
  • Frezen: max. Ø800, 650 hoog en 1000 mm tussen de wanden.
  • Materialen: Klant vraagt; klant krijgt
  • Levertijd: Klant vraagt; klant krijgt

 

Namens 2-S bedanken we Coolen Engineering voor de prettige samenwerking. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die Coolen u te bieden heeft? Neem contact op met Huib Coolen via +31 475 745 599.

2-S helpt u

Vragen over dit onderwerp? Stel je vraag of neem vrijblijvend contact op