XXL-Frames Grade 2/4 reinigen bij Van Geenen High Tech Cleaning

2-S Service & Specialties

XXL-Frames Grade 2/4 reinigen bij Van Geenen High Tech Cleaning

Geautomatiseerd reinigen van grote werkstukken

Naast productie verbeteringen is Van Geenen op dit moment aan het inventariseren of de reiniging kan worden geautomatiseerd. Hiervoor zoekt men een nieuwe wasmachine met een capaciteit tot 2,5 meter. Het cleanen van deze producten is op dit moment nog allemaal handwerk, wat ontzettend arbeidsintensief is en veel tijd kost. “Wanneer we dit voor een groot deel kunnen automatiseren, creëren we op een mooie manier extra capaciteit” aldus Patrick Borkent.

 

Patrick is verantwoordelijk voor de cleaning afdeling. Hij geeft aan dat er vooral in het voortraject nog veel winst valt te behalen. Nu komt er ooit werk binnen waarvan een groot deel van het cleanen voorkomen had kunnen worden. Bijvoorbeeld door het product niet met de vingers aan te raken, het te verpakken in plastic en niet versturen op hout of staal. Communicatie is belangrijk. Wanneer van Geenen op tijd in het proces betrokken wordt, kunnen veel problemen waar bij het cleanen tegenaan gelopen wordt voorkomen kunnen worden.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over Van Geenen High Tech Cleaning of bent u op zoek naar een geschikte zeep voor uw reinigingsprocessen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via info@2-s.eu of bel naar +31 492 590 443.

2-S helpt u

Vragen over dit onderwerp? Stel je vraag of neem vrijblijvend contact op