Drawlub HV51

2-S Service & Specialties

Drawlub HV51.

De Drawlub HV51 van Petrofer is een hoogviskeuze, chloorhoudende, zuivere olie voor metaalvormende bewerkingen op ferro- en non-ferrometalen. Het wordt gekenmerkt door zijn hoge smerende eigenschappen en superieure filmsterkte. Door deze hoge smerende eigenschappen is het product zeer geschikt als smeerolie bij het tappen in aluminium, titanium, inconel en andere metalen.

Drawlub HV51 wordt voornamelijk gebruikt in vaste vormbewerkingen door wijze van directe, indirecte en transversale impactextrusiehandelingen. Het product levert tevens uitstekende prestaties bij andere moeilijke vormbewerkingen zoals koppen van bevestigingsmiddelen, draadrollen, draad-, buis- en banktekening.

Bovendien wordt Drawlub HV51 met succes toegepast in zware diepdruk- en dieptrekbewerkingen op vele metalen en legeringen met verschillende materiaalsterkten.

Restfilms kunnen worden verwijderd met behulp van conventionele industriële reinigingsmiddelen. De Feroclean A-serie van Petrofer is aan te bevelen. Als de getrokken delen worden onderworpen aan een warmtebehandeling, is een voor-reiniging verplicht vanwege het chloorgehalte van het smeermiddel.

Voordelen.

Industriële reiniging

Verspaning

Machine smeermiddelen

Fluid Service Management

Vragen?

Neem contact op of stel je vraag