Systeemreinigers

Systeemreinigers

Machinereiniging en ontsmetting

Circulerende systemen met emulsies zoals CNC-frees of -draaibanken dienen frequent te worden gereinigd. Hiermee waarborgt u niet alleen de kwaliteit van uw machine, maar ook uw werkstukken zullen schoner uit de machine komen.

Om machines te reinigen en ontdoen van micro-organismen worden systeemreinigers toegepast. Deze reinigingsmiddelen hebben twee functies; reinigen en het doden van bacteriën, schimmels en gisten.

2-S Service & Specialties levert diverse systeemreinigers van verschillende producenten. Grotanol SR2 is de meest gebruikte en is zeer effectief tegen micro-organismen. Daarnaast hebben we een formaldehyde vrije systeemreiniger; Feroclean CS 8 Basic van de firma Petrofer GmbH.

Wilt u meer weten over het gebruik van systeemreinigers? Klik hier voor een uitgebreide gebruiksaanwijzing.

SYSTEEMREINIGER FEROCLEAN CS 8 BASIC GROTANOL SR2
Gebruiksconcentratie 1% 0,5%
Vrij van formaldehyde Ja
Producent Petrofer GmbH Vink Chemicals
Productieverlies tijdens reiniging Nee Nee

Totaal pakket

Loopt u regelmatig tegen problemen met stank aan of is uw koelemulsie snel kapot? 2-S Service & Specialties levert naast systeemreinigers hoogwaardige koelsmeermiddelen. Deze Emulcut-producten zijn zeer biostabiel en hebben een lange standtijd.

Neem contact op voor gratis advies.

Machines reinigen?

Staat u op het punt uw CNC-machine schoon te maken en staat u open om een nieuw koelemulsie te testen? 2-S Service & Specialties biedt een gratis test met Emulcut verspaningsvloeistoffen aan.

Voordelen

Approvals

Industriële reiniging

Verspaning

Machine smeermiddelen

Fluid Service Management

Vragen?

Neem contact op of stel je vraag