Isogrind

Universeel slijpen

Isogrind A 1000

Bij het slijpen van metalen wordt in veel gevallen gebruik gemaakt van een slijpvloeistof; een waterdun mengsel van olie met water. De Isogrind-producten van Petrofer hebben voordelen op het gebied van verdamping en gezondheid voor werknemers. De samenstelling van hoogwaardige grondstoffen zorgt tevens voor schone machines en schonere machines.

2-S Service & Specialties heeft diverse slijpvloeistoffen van de firma Petrofer is het assortiment. Deze producten zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, allen specifiek voor bepaalde toepassingen, materialen en klantspecifieke eisen.

Verschillende slijpvloeistoffen van Petrofer GmbH
SLIJPVLOEISTOFISOGRIND A1000ISOCOOL 1000 BFEMULCUT 7120
KleurHelderHelderLicht troebel
pH-waarde9,4 9,99.9
HuidvriendelijkJaJaJa
Geschikt voor hardmetaalJaNeeNee
SamenstellingSynthetischSynthetischSemi-synthetisch

Totaal pakket

Wanneer u naast slijpen ook andere bewerkingen doet in uw fabriek kunnen wij uw totale proces optimaliseren. Voor bijvoorbeeld een optimale cleanliness kunnen wij u voorzien van het juiste reinigingsmiddel na het slijpen. Hiervoor hebben we diverse Feroclean-producten.

Isogrind A 1000 testen?

Wilt u Isogrind A 1000 testen in een van uw machines? In samenwerking met verschillende partijen kunnen we uw machines reinigen alvorens we een test uitvoeren.

Voordelen Isogrind A 1000

Industriële reiniging

Verspaning

Machine smeermiddelen

Fluid Service Management

Vragen?

Neem contact op of stel je vraag