Isocut T400

Isocut T 400

Snijolie voor extreem zware bewerkingen

De Isocut TU is een laag viskeuze high-performance snijolie op basis van minerale olie met een hoge viscositeitsindex. Deze snijolie is ontwikkeld voor (zeer) zware bewerkingen als diepgatboren en ruimen met hoge snijsnelheden en voeding.

Met exceptioneel goede snijeigenschappen onderscheidt de Isocut T400 zich door sterke verbetering van standtijden en een verbeterde oppervlaktekwaliteit. Door de lage viscositeit (17,5 mm²/s bij 40 °C) zorgt deze snijolie voor een goede warmte en spanen afvoer en blijven machines en werkstukken schoon.

Grade 2 productie

Uit de praktijk is zelfs gebleken dat de Isocut T400 geschikt is om grade 2 productie mee te doen. Op basis van RGA-metingen blijkt dat deze snijolie geen invloed heeft op het uitstook proces en bij latere vacuüm-toepassingen.

Klik hier voor meer informatie over grade 2 productie met de T400.

Totaalpakket

Wanneer u zowel verspaand als reinigt in uw fabriek kunnen wij uw totale proces optimaliseren. Voor een optimale cleanliness kunnen wij u voorzien van het juiste reinigingsmiddel na het verspanen. Hiervoor hebben we diverse Feroclean-producten.

Isocut T 400 testen?

Wilt u de Isocut T400 testen in uw productie? Neem contact met ons op voor advies.

Voordelen

Industriële reiniging

Verspaning

Machine smeermiddelen

Fluid Service Management

Vragen?

Neem contact op of stel je vraag