Isocut M (Minimaalsmering)

Minimaalsmeringsolie / MQL

Isocut M-producten

Minimaalsmeringsolie is een speciale manier van smeren bij metaalbewerking. Bij deze vorm wordt constant een kleine hoeveelheid olie met lucht bij het gereedschap geneveld.

De gebruikte vloeistof is een volle snijolie vaak gebaseerd op esters. Naast deze esters zijn er vluchtige componenten aanwezig die er voor zorgen dat het werkstuk na de productie ‘schoon’ zijn.

2-S Service & Specialties heeft diverse minimaalsmeringsoliën van de firma Petrofer GmbH. Deze Isocut M-producten zijn opgebouwd uit biologisch afbreekbare esters welke zorgen voor een optimale smering. Door de hoge kwaliteit grondstoffen kunnen zware bewerkingen worden uitgevoerd op kunststoffen, ferro-, non-ferro metalen.

ISOCUT M4482110
Viscositeit @ 20 °C44 mm²/s82 mm²/s110 mm²/s
Vlampunt245 °C300 °C290 °C
Biologisch afbreekbaarJaJaJa
Kopercorrosietest1a1b1b
Geschikt voor kunststoffenJaJaJa

Totaal pakket

Wanneer u zowel verspaant als reinigt in uw fabriek kunnen wij uw totale proces optimaliseren. Voor een optimale cleanliness kunnen wij u voorzien van het juiste reinigingsmiddel na het verspanen. Hiervoor hebben we diverse Feroclean-producten.

Isocut M-producten testen?

Wilt u Isocut M testen in een van uw machines? In samenwerking met verschillende partijen kunnen we uw machines reinigen alvorens we een test uitvoeren.

Voordelen

Approvals.

Industriële reiniging

Verspaning

Machine smeermiddelen

Fluid Service Management

Vragen?

Neem contact op of stel je vraag