Isocut LG (snijolie)

2-S Service & Specialties

Isocut LG (snijolie)

Bij zware verspaning of langdraaien wordt vaak gebruik gemaakt van een volle snijolie. Snijolie zorgt voor een goede smering en oppervlakte kwaliteit. Echter, veel snijoliën zijn opgebouwd uit eenvoudige basisoliën. De Isocut LG-serie is opgebouwd uit Gas To Liquid-olie (GTL). Deze innovatieve basisolie geeft veel voordelen zoals een hoger vlakpunt, betere verspaning en minder verdamping.

2-S Service & Specialties heeft diverse snijoliën op basis van GTL-olie van de firma Petrofer is het assortiment. Deze producten zijn verkrijgbaar in diverse diktes en zijn verschillend in toepassing.

ISOCUT LG7 HM-P10 S22
Viscositeit @ 40 °C 7 mm²/s11 mm²/s22 mm²/s
Vlampunt>165 °C >180 °C>180 °C
Kopercorrosietest1b1b4c
Geschikt voor hardmetaalJa  
Overig  Label vrij

Totaal pakket.

Wanneer u zowel verspaant als reinigt in uw fabriek kunnen wij uw totale proces optimaliseren. Voor een optimale cleanliness kunnen wij u voorzien van het juiste reinigingsmiddel na het verspanen. Hiervoor hebben we diverse Feroclean-producten.

Gratis testen?

Wilt u graag meer informatie welke snijolie geschikt is voor uw productie? Of wilt u een van onze producten gratis testen? Neem contact met ons op voor een gratis monster.

Voordelen.

Approvals.

Industriële reiniging

Verspaning

Machine smeermiddelen

Fluid Service Management

Vragen?

Neem contact op of stel je vraag