Isocool 1050

CUT. CLEAN. CLEANLINESS

Isocool 1050

De Isocool 1050 van Petrofer GmbH is een nieuw koelsmeermiddel, speciaal ontwikkeld voor de precisie-industrie. De nieuwe, moderne samenstelling is speciaal afgesteld op de laatste eisen van de semi-conductor industrie:

  • HIO-element vrij
  • Vlekvrije verspaning van XXL-aluminium frames

 

Het product kenmerkt zich door extreem goede smering. Dit resulteert in minder gereedschapslijtage, betere passingen en een optimale oppervlakte kwaliteit.

Daarnaast geeft de innovatieve samenstelling geen verkleuring van op bijvoorbeeld Al5083 en Al6082. Tevens is de koelemulsie makkelijk te reinigen waardoor geen problemen ontstaan bij RGA-rapporten.

Ook op het gebied van Grade 1 productie is de Isocool 1050 uitermate geschikt. De HIO-element vrije samenstelling zorgt voor probleemloze XPS-metingen. Daarnaast is de Isocool 1050 bewezen geschikt voor Particle Grade 1 productie in combinatie met de Feroclean reinigingsvloeistoffen van Petrofer GmbH.

 

Isocool 1050 is een universeel koelsmeermiddel dat is ontwikkeld voor de de semi-conductor industrie. Alle gangbare materialen kunnen zonder vlekvorming of andere vervuiling worden verspaand.

Ook bij zware bewerkingen zoals draadsnijden, diepgatboren of ruimen is de Isocool 1050 zeer geschikt. Zelfs bij lage concentraties smeert de emulsie significant beter dan concurrerende producten.

Totaal cleanliness pakket

Bent u opzoek naar een leverancier voor uw gehele cleanliness-proces? 2-S Service & Specialties biedt een totaalconcept aan vloeistoffen:

  • Verspaning (Isocool 1050 / Emulcut 160)
  • Reinigingsvloeistoffen (Feroclean N 404)

Deze combinatie is bewezen geschikt voor zowel Grade 1, 2 als 4 productie. Onze specialisten helpen u graag schoon verspanen. Bijvoorbeeld bij tussenreiniging en eindcleaning.

Isocool 1050 testen?

Wilt u Isocool 1050 testen in een van uw machines? In samenwerking met verschillende partijen kunnen we uw machines reinigen alvorens we een test uitvoeren.

Voordelen

Approvals

Referenties & approvals

Industriële reiniging

Verspaning

Machine smeermiddelen

Fluid Service Management

Vragen?

Neem contact op of stel je vraag