Emulcut 7150

Koperverspaning

Emulcut 7150

De Emulcut 7150 van Petrofer GmbH is een unieke koelsmeervloeistof speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse semi-conductor industrie met goedkeuring voor onder anderen Vacuum Grade 2 toepassingen.

Het product heeft een unieke samenstelling zonder vetzuren waardoor het schuimvrij kan worden ingezet in combinatie met demi-water. Door de innovatieve en hoogwaardige samenstelling kunnen koper, messing en aluminium vlekvrij worden verspaand, zelfs na indroging bij 24/7 productie met een robot. Een belangrijk voordeel is dat machines zeer schoon blijven, zelfs na langdurige productie.

Het product kan worden toegepast bij diverse bewerkingen als draaien, frezen en slijpen. De Emulcut 7150 is vrij van boorzuur en formaldehyde en bevat geen schadelijke bacterie-dodende stoffen. Hierdoor staan er op de verpakking geen gevarenetiketten en heeft het product een onafhankelijke huidvriendelijkheidsverklaring. Door de uitstekende pH-stabiliteit blijft het product lang biostabiel en gaat deze niet stinken.

Totaal cleanliness pakket

Bent u opzoek naar een levencier voor uw gehele cleanliness-proces? 2-S Service & Specialties biedt een totaalconcept aan vloeistoffen:

Deze combinatie is bewezen geschikt voor zowel Grade 1, 2 als 4 productie. Onze specialisten helpen u graag schoon verspanen. Bijvoorbeeld bij tussenreiniging en eindcleaning.

Emulcut 7150 testen?

Wilt u Emulcut 7150 testen in een van uw machines? In samenwerking met verschillende partijen kunnen we uw machines reinigen alvorens we een test uitvoeren.

Voordelen

Goedkeuringen

Industriële reiniging

Verspaning

Machine smeermiddelen

Fluid Service Management

Vragen?

Neem contact op of stel je vraag