Afvalverwerking & Machinereiniging

Machinereiniging

Een goede werkomgeving is de basis voor het welzijn en de prestaties van uw mensen. Hygiëne en een opgeruimde, schone werkomgeving zijn hiervoor van essentieel belang. Ook voor uw klanten, bezoekers en medewerkers geldt natuurlijk dat u op elk moment een vlekkeloze indruk wilt maken. 2-S heeft alles in huis om dit voor u te realiseren.

In samenwerking met diverse partijen ondersteunen we u met het reinigen van uw metaalbewerkingsmachines en productieruimten. Deze service houdt het volgende in:

  • Reiniging van uw productieomgeving (machines, wanden en vloeren)
  • Afvoer van emulsie van machines
  • Het verversen van nieuwe emulsie in machines
  • Het reinigen van filterkasten inclusief cassettes

Vaten- en afvalverwerking

2-S ondersteunt u naast het leveren van vloeistoffen, ook bij olie afvoer en het recyclen van lege vaten, IBC’s en gebruikte vloeistoffen. Om u volledig te ontzorgen werken wij samen met diverse bedrijven die gespecialiseerd zijn in olieverwerking en het recyclen van lege vaten en IBC’s.

Vaten recyclen

Met het Recollect Systeem van de firma Janus Vaten bieden wij u de mogelijkheid om lege, gebruikte verpakkingen, zoals vaten en IBC’s op te laten halen. De gebruikte verpakkingen worden na reconditionering opnieuw ingezet of verwerkt tot regranulaat.

Met het hergebruik van verpakkingen leveren we een bijdrage aan het terugdringen van het CO2 gebruik en nemen deel aan de circulaire economie.

Olie afvoer

In samenwerking met Van den Akker Fluidservice verzorgen we het afvoeren van gebruikte vloeistoffen. Na kwaliteitscontrole van de vloeistof wordt deze afgevoerd of indien mogelijk, door een separator gehaald en opgevangen in schone containers voor hergebruik.

Het afvoeren word verzorgd conform milieuwetgeving; Besluit inzamelen afvalstoffen (beschikking nr. 2000/532/EG).

Laboratorium & Analyse

ISO 9001:2015

Fluid & Service Management

Scope, missie en visie

Ontwikkeling & advies

Reiniging & afvalverwerking

Vragen?

Neem contact met ons op!