Kunststoffenbeurs 2019

2-S Service & Specialties

Kunststoffenbeurs 2019

De Kunststoffenbeurs 2019 komt er weer aan! Het vindt dit jaar plaats op 25 en 26 september in het NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven. De kunststoffenbeurs 2019 is al 21 jaar dé vakbeurs en ontmoetingsplek voor de gehele kunststof- en rubberindustrie en 2-S is er dit jaar ook bij! De beursdagen zijn van 9.30 tot 17.00 uur en ook dit jaar staat de Kunststoffenbeurs 2019 in het teken van de nieuwste spuitgiettechnieken, de productie van matrijzen, het gebruik van (bio) materialen en nog veel meer.

2-S op de kunststoffenbeurs 2019.

Alle actuele thema’s komen aanbod, van duurzaamheid tot slimme grondstoffen en innovatieve productiemethodes in productontwikkeling. Ook 2-S zal hierin haar aandeel brengen in de nieuwste koelsmeermiddelen en Grade 2 reinheidsklasses. Wij laten je graag onze vloeistoffen zien die geschikt zijn voor het verspanen van kunststoffen en van matrijzen. Wilt u ook een bezoekje brengen aan 2-S? Meld u dan hier aan en registreer u gratis.

Toepasbaarheid en mogelijkheden van kunststoffen.

De toepasbaarheid van kunststoffen is enorm, dat weet iedereen. Ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op, evenals nieuwe optimalisatiemethodes voor onder andere machinebouw of spuitgieten. Een wereld zonder kunststoffen is haast ondenkbaar, in bijna elk product zit wel kunststof verwerkt; van dagelijkse verpakkingen tot onderdelen voor machines en auto’s. De kunststoffenbeurs 2019 biedt een compleet overzicht met de focus op nieuwe materialen, machines en machinebouw. Maar ook optimalisatie van productieprocessen, productontwikkeling en ‘smart industry’.

Bewerkingsmethode kunststoffen

Kunststoffen kunnen op verschillende manieren worden bewerkt. Denk aan zagen of frezen, ook is het verbinden van kunststoffen een belangrijke bewerking. Kunststoffen kunnen ook goed verspaand bewerkt worden. Dit kan zoals eerder gezegd door te zagen en frezen maar ook door te boren en draaien. Daarnaast zijn ook niet-verspanende bewerkingen mogelijk zwaaronder: buigen, lassen, lijmen etc.

2-S kan u adviseren in hoogwaardige verspaningsvloeistoffen die het beste passen bij de verspaanmethodes die u gebruikt, bijvoorbeeld draaien. Op deze manier draagt 2-S haar steentje bij op het gebied van duurzaamheid tijdens de Kunststoffenbeurs 2019. Bent u er ook bij?

Vragen?

Neem contact op of stel je vraag