Testen Feroclean N404 bij Ecoclean in Monschau

Cleanliness wordt alsmaar belangrijker. Om aan de oplopende eisen te voldoen zijn vorige week testen uitgevoerd met de Feroclean N404 van Petrofer GmbH. De testen zijn uitgevoerd in samenwerking tussen SBS Ecoclean in Monschau en Innovar Cleaning Control.

Reinigingstest Ecoclean

De reiniging van 15 testblokjes heeft plaatsgevonden in een high-end EcoCWave reinigingsinstallatie. Deze installatie is in te stellen op diverse programma’s waaronder ultrasoon-, dompel en spoei reiniging. Na afloop van de reiniging zijn de blokjes verpakt in de cleanroom en gemeten volgens grade 1 spec (PMC).

Feroclean N404

De EcoCWave-installatie van Ecoclean is afgevuld met de Feroclean N404. Deze hoogwaardige zeep is speciaal ontwikkeld voor aluminium en andere vlekgevoelige materialen. Uit eerdere testen is gebleken dat de Feroclean N404 zeer geschikt is om onderdelen te reinigen voor Vacuüm Grade 2 toepassing.

Reinigingsprogramma

Tank 1: Feroclean N404

Spray wassen

Ultrasoon reinigen

Dompel reinigen

65°C

Tank 2: Demi-water

Ultrasoon reinigen

Dompel reinigen

65°C

Tank 3: Demi-water

Ultrasoon reinigen

Dompel reinigen

65°C

Drogingsproces Hete lucht drogen

Vacuüm drogen

90°C

p<80 mbar

De korf met onderdelen wordt te allen tijden 360° gedraaid om de reiniging te optimaliseren. Hiermee wordt de kans op ultrasoonschade verkleind en het reinigingsproces geoptimaliseerd.

Resultaten en meer informatie

Neem voor meer informatie en de resultaten van de reinigingstesten contact met ons op. We zijn te bereiken via +31 492 590 443 of mail uw vraag naar info@2-s.eu

Recommended Posts
Huidvriendelijke koelemulsieSpuitbussen