Metaalbewerkingsadvies

Metaalbewerkingsadvies

Door onze jarenlange ervaring en opgebouwde deskundigheid bieden wij uw bedrijf altijd een passend metaalbewerkingsadvies. Na een grondige bestudering en analyse van uw proces stellen wij u de meest efficiënte vloeistoffen en apparatuur voor en begeleiden wij de implementatie.

Onafhankelijk onderzoek

Met contacten bij universiteiten en gespecialiseerde instellingen zorgen kunnen wij u ondersteunen met onafhankelijke onderzoeken. Productie gerelateerde vraagstukken als smeertesten, oppervlakte kwaliteit, cleanliness en aantasting kunnen wij onze partners worden geanalyseerd. In samenwerking met deze instelling kunnen wij u voorzien van passend metaalbewerkingsadvies.

Projectteam Verspanen 4.0

2-S Service & Specialties is initiatiefnemer en lid van het Projectteam Verspanen 4.0. Dit team van High-Tech Platform leden heeft een gezamenlijk doel om gecompliceerde vraagstukken rond het verspanen te beantwoorden. De afgelopen jaren zijn antwoorden gevonden vragen omtrent vlekvorming, anodiseren, strategisch frezen en verspanen voor vacuüm grade 2.

projectteam_verspanen4.0
Laboratorium & Analyse

ISO 9001:2015

Fluid & Service Management

Metaalbewerkingsadvies

Machinereiniging

Scope, missie en visie

Productontwikkeling

Vaten- en afval verwerking

Vragen?

Neem contact met ons op!