Service & Specialties

Geschiedenis

2-S Service & Specialties is opgericht in 2004 en ontstaan vanuit de firma D.A.Stuart en BIB production. Specialisten in respectievelijk metaalbewerking en industriële reinigers. Naast het leveren van klant-specifieke producten, kwam er steeds meer vraag voor bewerking-specifieke producten. Deze markt is inmiddels sterk gegroeid en heeft in 2015 geleid tot een overname van de Benelux-tak van de firma Petrofer GmbH. Vanuit deze situatie is er een hechte samenwerking geweest en zijn er nieuwe ontwikkelingen gerealiseerd, waaronder de Emulcut koelsmeermiddelen en Feroclean reinigingsvloeistoffen.

Onze scope

Inkoop en verkoop van metaalbewerkingsvloeistoffen, papierchemicaliën en aanverwante service producten. Het leveren van service bestaande uit kennis, Fluid Service Management en laboratoriumactiviteiten.

Onze missie

De organisatie stelt zich tot doel, om door een prettige en hechte samenwerking van een groep specialisten en collega’s, op een duurzame wijze onze klanten van dienst te zijn en een voortdurende vernieuwing van producten en diensten te realiseren.

Onze visie

2-S Service & Specialties wil deze missie realiseren door:

  • Een grote betrokkenheid van zowel medewerker als klant.
  • Een platte organisatie met korte communicatielijnen.
  • Een open en betrouwbare samenwerking met leveranciers.

Uw technologische partner in vloeistoffen voor de metaalindustrie

Maakt u gebruik van vloeistoffen bij het bewerken of behandelen van metalen? Dan stellen wij ons graag aan u voor: 2-S, expert op het gebied van metaalbewerkingsvloeistoffen, reinigingsvloeistoffen en de bijbehorende machinesmeermiddelen; dit alles mogelijk samengepakt in een vloeistof- en service management (FSM). Wij hebben jarenlange ervaring op dit gebied en kunnen u dan ook deskundig adviseren. Duurzaamheid, vermindering van milieuvervuiling en verlaging van bedrijfskosten zijn belangrijke voordelen van een efficiënt vloeistofbeheer. 2-S helpt u dit te realiseren.

Wat kunt u van ons verwachten?

2-S levert niet alleen kwaliteitsproducten, maar kan ook de kwaliteitscontrole, het Fluid en Service Management (FSM), het reiniging van machines tot en met de opslag van koel- en smeermiddelen verzorgen. 2-S kan uw bedrijf en werknemers inspireren, adviseren en ondersteunen op het gebied van metingen, total cost of ownership en engineering. Dit doen wij uiteraard duurzaam en volgens de laatste regel- en wetgeving. 

Vragen?

Neem contact met ons op!

Laboratorium & Analyse

2-S heeft de specialisten en de mogelijkheden voor analyse, maar ook voor de ontwikkeling van producten.

ISO 9001:2015

2-S is een ISO 9001:2015 gecertificeerd bedrijf en deze kwaliteit merk je in onze aanpak.

Fluid & Service Management

Het Fluid- en Service Mangement (FSM) is een samenwerking die verder gaat dan alleen het leveren van producten.

Metaalbewerkingsadvies

Door onze jarenlange ervaring en opgebouwde deskundigheid bieden wij uw bedrijf altijd een passend advies.

Machinereiniging

2-S heeft jarenlange ervaring en kennis op het gebied van machinereiniging.

Scope, missie en visie

Lees hier verder voor de scope, missie en visie van 2-S

Ontwikkeling & advies

Onze ontwikkeling staat niet stil. Lees hier hoe wij continu op zoek zijn naar innovatie.

Vaten- en afval verwerking

2-S ondersteunt u naast het leveren van vloeistoffen, ook bij het afvoeren van lege vaten, IBC’s en gebruikte vloeistoffen.