Precisiebeurs 2019

Dé beurs van 2019

Het is alweer bijna tijd voor de precisiebeurs 2019! Dit jaar vindt de beurs plaats op 13 en 14 november in het NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven. Al 19 jaar lang is de precisiebeurs hét jaarlijkse ontmoetingsmoment rond precisietechnologie. 2-S staat dit jaar natuurlijk weer op stand 160! U kunt ons vrijblijvend bezoeken op de beurs tussen 09.30 uur en 17.00 uur. Dit jaar wordt er extra aandacht besteed aan de business kansen voor de fijnmechanische industrie. U kunt gratis langskomen en een kijkje komen nemen bij de stand van 2-S. Registreren voor de precisiebeurs kan gratis en makkelijk via deze link.

Productieprocessen en machines

Productieprocessen en machines moeten steeds sneller en efficiënter werken. Miniaturisering wordt steeds belangrijker en de eisen aan systemen en componenten worden als maar hoger. Op de precisiebeurs 2019 kunt u alle kennis vinden die u nodig heeft om op het hoogste niveau en volgens de hoogste kwaliteitseisen te ontwerpen, produceren en assembleren. Er staan ruim 280 exposanten op de precisiebeurs 2019, waarvan 2-S er natuurlijk één is.

2-S staat op de precisiebeurs 2019

Dit jaar staat 2-S natuurlijk weer op de Precisiebeurs 2019, waar we ons totaalpakket aan metaalbewerkingsvloeistoffen voor u laten zien. Een assortiment met enerzijds de Emulcut verspaningsvloeistoffen en anderzijds Feroclean reinigingsproducten. Met dit totaalpakket bent u gegarandeerd van de hoogste reinheidsklasse in uw productie. Onze producten zijn daarnaast ook nog eens 100% vrij van CMR stoffen.

Komt u ook langs op de beurs?

Graag adviseren wij van 2-S u over welke producten u het beste kunt gebruiken om zo veilig en gezond mogelijk te werk te gaan. Ook adviseren wij u graag over de reinigingsmogelijkheden om uw machines zo lang mogelijk mee te laten gaan. Komt u ook gezellig langs? U kunt uzelf gratis en vrijblijvend hier registreren.

null

Industriële reinigingsvloeistoffen

null

Corrosiebeschermingsmiddelen

null

Machine smeermiddelen

null

Fluid- & Service Management

Vragen?

Neem contact met ons op!