Plug & Play demiwater-installatie

Om de kwaliteit van het eindproduct te garanderen en de koelsmeervloeistoffen van 2-S zo optimaal mogelijk te gebruiken is IMPA Precision gestart met het gebruik van demiwater in de verspaningsmachines. Sinds drie weken heeft IMPA Precision op advies van 2-S Service & Specialties een mobiele, plug & play reverse-osmose demiwater-installatie in gebruik van de firma Grünbeck Waterbehandeling.

Deze unieke installatie werkt als plug & play en is mobiel. Er is niets meer nodig dan een wateraansluiting en een afvoerputje. Ideaal voor alle verspanende bedrijven in de regio die high-tech onderdelen maken voor onder andere de semi-conductor-, optische en medische industrie. De installatie is zeer compact; 140x40x50 cm en de kwaliteit van het demiwater (hardheid: 0, geleidbaarheid: <9 mS/cm) is perfect. Met een watercapaciteit van 400 lliter per uur heeft de firma IMPA Precision voor haar productie de ideale installatie gevonden.

Grünbeck waterhandeling

De firma Grünbeck Waterbehandeling levert vergelijkbare installaties in verschillende capaciteiten, maten en toepassingen. Mocht u meer informatie willen over de test bij IMPA Precision, de installatie van Grünbeck of metaalbewerkingsvloeistoffen in combinatie met demiwater, neem dan contact op met 2-S Service & Specialties

Recente artikelen