Oil Grazer M3

U bevindt zich hier:

Om metaalbewerkingsvloeistof goed te onderhouden wordt vaak gebruik gemaakt van skimmers. Het gebruik hier van wordt te allen tijden geadviseerd om vreemde oliën als leibaanolie te scheiden van de emulsie. Toch is het effect van deze skimmers vaak niet optimaal en daarom is heeft de firma Hebemann de Oil Grazer M3 ontwikkeld. De Oil Grazer M3 is een innovatieve skimmer met zeer effectieve werking. Het apparaat is eenvoudig te verrijden en kan op vrijwel iedere machine worden aangesloten met een universeel aanzuigsysteem.

Waarom skimmen?

  • Langere standtijd van het koelsmeermiddel
  • Hogere reinheidsklasse van werkstukken
  • Minder kans op huidirritatie
  • Minder vette afzet op het werkstuk en de machine

Hoe werkt de Oil Grazer M3

De Oil Grazer M3 werkt volgens het idee ‘plug & play’. De skimmer zuigt met een een sterke pomp de olie aan de oppervlakte af van de emulsie. Vervolgens wordt de aangezogen vloeistof gefilterd in een cilinderfilter en komt de vloeistof tot rust in 4 compartimenten. In deze compartimenten kan de vloeistof rusten waardoor de vreemde olie boven de emulsie komt drijven. Vervolgens wordt de schone vloeistof terug gepompt in de machine en wordt de vreemde olie gescheiden opgevangen in een laatste compartiment.

    

Het effect van de Oil Grazer M3

Uit diverse testen blijkt dat het effect van de Oil Grazer M3 groot is. Binnen een uur wordt een vervuilde 1000L tank volledig geskimd. Daarnaast blijkt uit laboratoriumtesten dat de hoeveelheid vreemde olie in de emulsie met ca. 10% afneemt wanneer de Oil Grazer M3 een half uur op de machine staat.

Meer informatie over de Oil Grazer M3, neem contact met ons op.

Aantal keer bekeken 67