Goede Doelen

2-S Service & Specialties

Goede doelen

Het stellen van een doel is ervoor zorgen dat je jezelf ontwikkelt en verbetert. Zo stellen wij, het team van 2-S, onszelf vooruitstrevende doelen binnen ons vakgebied techniek en chemie. Hierbij zijn verduurzamen, vermijden van milieuvervuiling, kwaliteit enkele speerpunten waar wij samen met onze partner Petrofer GmbH aan werken.

Omdat wij ook meer maatschappelijk betrokken willen zijn hebben we twee goede doelen gezocht en gevonden:

C3 Centrum Jongeren Communicatie Chemie

C3 Centrum JongerenCommunicatie Chemie laat kinderen en jongeren kennismaken met chemie en life sciences, zodat ze hun talenten hierin kunnen ontdekken. Met die ervaring kunnen ze op het voortgezet onderwijs meer bewuste keuzes maken in profiel en studie.

C3 gelooft sterk in de kracht van partnerschappen en gezamenlijke inspanningen en heeft een rijke geschiedenis in het samenwerken met het bedrijfsleven. Dit heeft een hoge impact op belangrijke keuzes die jongeren moeten maken. In 2018 vierde C3 haar 25-jarig jubileum. Dankzij de lesmaterialen en activiteiten die zij in die jaren hebben ontwikkeld, hebben duizenden leerkrachten en honderdduizenden kinderen en jongeren kennis kunnen maken met de wereld van chemie.

Het team van 2-S is enthousiast over hun aanpak en partnerschappen. Samenwerking – zoals met het Projectteam Verspanen 4.0 – vinden wij belangrijk voor een goede toekomst!

Kijk eens op de website van C3: Ontdek, ervaar, kies of Expedition chemistry: Ontdek hoe spannend chemie is!

Stichting Kinderen Kankervrij

Waarom is onderzoek naar kanker bij kinderen zo belangrijk?

Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Het doel van Kika is om dit percentage te verhogen naar 95%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

De strijd tegen kinderkanker winnen we alleen als we het samen doen. 2-S steunt Kika met haar strijd met een donatie, Steun ook Kika.

Onze Service & Specialties

Laboratorium & Analyse

ISO 9001 : 2015

Fluid Service Management

Metaalbewerkingsadvies

Vaten- en afval verwerking