Deelname Precisiebeurs 2021

Nauwkeuriger, schoner en grotere volumes. Dit zijn slechts enkele ontwikkelingen in de Nederlandse en Belgische precisie-industrie. Onderwerpen welke zonder twijfel een belangrijke rol gaan spelen tijdens de Precisiebeurs 2021 in Den Bosch. 2-S Service & Specialties is net als andere jaren exposant en is gaat een bijdragen leveren om de ontwikkelingen te stimuleren.

Een uniek concept; één leverancier / producent met alle benodigde productievloeistoffen om de hoogste cleanliness-eisen te behalen. Het juiste koelsmeermiddel bij draai- en freesbewerkingen en een hoogwaardige zeep / wasmiddel om Grade 2 of zelfs Grade 1 cleanliness te produceren.

Grade 2 produceren en reinigen

Verspaning

Cleanliness begint bij de mechanische bewerking van onderdelen. De vervuiling die in die in dit proces kan worden uitgesloten zorgt in latere processen voor voordelen. Speciaal voor de semi-conductor industrie heeft Petrofer GmbH de Emulcut 160 ontwikkeld:

  • Laag gehalte HIO-elementen
  • Vrijgegeven door verschillende tier 1 toeleveranciers op basis van RGA-metingen
  • Geen vlekken en verkleuring van aluminium bij 24/7 productie

Reiniging

Na mechanische bewerkingen dienen onderdelen te worden gereinigd met speciale ontvetters. Op basis van diverse testen bij onder ander Ecoclean GmbH blijken Feroclean-producten geschikt voor de reiniging van Grade 1 producten. Hierbij is speciaal gekeken naar het gehalte HIO-elementen in de zeep en zijn diverse testen gedaan op het gebied van particle cleanliness.

  • Laag gehalte HIO-elementen
  • pH-neutrale zepen, dus geen aantasting van materiaal
  • Vrijgegeven door verschillende tier 1 toeleveranciers op basis van RGA-metingen

Op 10 en 11 november 2021 kunt u tijdens de Precisiebeurs op stand 332 terecht voor nadere toelichting op beide vloeistoffen. Mocht u op voorhand meer informatie willen ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via info@2-s.eu of bel naar +31 492 590 443.

Precisiebeurs 2021

Recommended Posts
Spuitbussen