Clean 2019

Clean 2019

Op 26 maart 2019 wordt de eerste Clean 2019 georganiseerd door het Mikrocentrum in Veldhoven. Tijdens dit expo wordt u bijgepraat over alles rond om high-tech reiniging, schoon produceren, assembleren en verpakken. 2-S Service & Specialties geeft in samenwerking met Petrofer een informatieve lezing met betrekking tot waterige reinigingsmiddelen waarna u lezingen kunt volgen van o.a. ASML, VDL GL Precision en NTS.

Naast lezingen kunt u bij de stand van 2-S Service & Specialties terecht voor onder andere reinigingsmiddelen welke goedgekeurd zijn voor Grade 2 productie, skimmers voor een schone productie en een unieke demi-water installatie.

Feroclean reinigingsvloeistoffen

De Feroclean-serie is reeks van industriële reinigingsmiddelen. Van sterk alkalisch, tot zure reinigingsmiddelen. Geschikt om onder andere vlekgevoelige materialen als koper, messing en hoogwaardig aluminium te reinigen zonder vlekken. De Feroclean-serie is geheel vrij van formaldehyde en andere schadelijke stoffen en zeer geschikt voor in de high-tech industrie.

 

Skimmer: Oil Grazer M3

De Oil Grazer M3 is een unieke skimmer welke op meerdere machines of reinigingsbaden kan worden aangesloten. De Oil Grazer M3 is ideaal voor bedrijven welke hoogwaardige onderdelen produceren met high-tech cleanliness.

 

Demi-water installatie

Demi-water is in essentieel bij het schoon produceren. Niet alleen in cleanrooms en reinigingsbaden, maar ook in de productie. Het bijvullen van verspaningsmachines met demi-water is essentieel bij het schoon produceren. Met deze installatie produceert u eenvoudig tot 400 liter demi-water per uur en hebt u dus niet langer last van calcium, magnesium en chlorides in de machines. Oftewel, minder afzetting, plakkerigheid en kans op vlekvorming.

Meerwaarde 2-S

  • Feroclean reinigingsmiddelen
  • Grünbeck demi-waterinstallatie
  • Oil Grazer M3 skimmer
  • Totaalleverancier: verspaningsvloeistoffen, reinigingsmiddelen, etc.

Locatie Clean 2019

  • Mikrocentrum
  • De Run 1115
  • Veldhoven
mikrocentrum
null

Industriële reinigingsvloeistoffen

null

Corrosiebeschermingsmiddelen

null

Machine smeermiddelen

null

Fluid- & Service Management

Vragen?

Neem contact met ons op!