Brisco FCM 1000: automatisch meten, analyseren en bijvullen

Digitalisering in koelsmeermiddelen: industrie 4.0

De Brisco FCM 1000 is een volautomatisch koelsmeerstof meet- analyseer en bijvulsysteem welke is speciaal ontwikkeld voor losse metaalbewerkingmachines. Het systeem meet, analyseert en vult tot maximaal 100 machines onafhankelijk van elkaar bij.

Om uw koelsmeermiddel in al uw machines op orde te houden is de Brisco FCM 1000 hét systeem. Door de belangrijkste parameters van uw vloeistof te meten, onderhoudt u niet alleen uw koelsmeervloeistoffen maar bent u ook in staat om deze met de juiste concentratie bij te vullen: vol automatisch!

Parameters

De FCM 1000 meet de volgende belangrijke parameters voor koelsmeermiddelen:

  • Concentratie
  • pH-waarde
  • Geleidbaarheid
  • Nitrietwaarde
  • Temperatuur

Al deze waarden worden opgeslagen in uw digitale portaal voor analyse en documentatie. Hiermee bent u te allen tijden op de hoogte van de staat van uw vloeistof, kunt u deze waar u maar wilt bijstellen en kunt u informatie uit het verleden moeiteloos terug vinden.

Tot maximaal 100 machines met slechts 1 FCM 1000

Uniek, in tegenstelling tot andere automatische vulsystemen, aan het Brisco FCM 1000 systeem is dat tot maximaal 100 machines kunnen worden onderhouden. Al uw machines krijgen individueel sensoren op de machine welke draadloos communiceren met het Brisco FCM 1000 systeem.

Uw eigen digitale portaal: Industrie 4.0

Als gebruiker van de FCM 1000 ontvangt u inloggegevens voor uw eigen portaal. Hier worden de gemeten waarden opgeslagen en gevisualiseerd met overzichtelijke grafieken. Alle gegevens zijn op elk moment, waar dan ook te bekijken.

Samenwerking

De Brisco FCM 1000 is een samenwerking tussen:

Recente artikelen