Brabantse Metaaldagen

Brabantse Metaaldagen

Op 10, 11 en 12 april 2019 worden de eerste Brabantse Metaaldagen georganiseerd in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Tijdens deze beurs presenteert 2-S Service & Specialties haar meerwaarde voor u als metaalbewerker op stand E060.

Oil Grazer M3

De Oil Grazer M3 is een unieke skimmer welke op meerdere machines kan worden aangesloten. Zeer geschikt voor verspaners met een groot aantal machines. De Oil Grazer M3 is een stuk efficiënter dan standaard band- of schijfskimmers.

 

Automatisch vulsysteem

Hebt u genoeg van het vullen van uw machine, te hoge of te lage concentraties en wilt u voorbereid zijn op industrie 4.0? Dan heeft 2-S Service & Specialties de oplossing; een automatisch vulsysteem dat bijvult op basis van de benodigde concentratie. Geen vlottersysteem wat volgens een standaard concentratie navult, maar de juiste concentratie en constante metingen. Deze metingen gaan automatisch de cloud in en u kunt waar u maar wil uw concentratie bekijken en aanpassen. Oftewel, industrie 4.0 wat betreft koelsmeermiddelen.

Demi-water installatie

De fabriek van de toekomst is niet alleen digitaal, maar ook schoner. Door uw metaalbewerkingsvloeistoffen te mengen met demi-water bent u verzekerd van een perfecte waterkwaliteit. Geen chlorides, calcius en magnesium welke een negatieve invloed kunnen hebben op vlekvorming, roest en andere negatieve bijzaken. Met de mobiele, plug & play demi-water installatie produceert u zonder moeite 400 L demi-water per uur. Zeer geschikt voor ieder verspanend bedrijf in Nederland.

 

Emulcut metaalbewerkingsvloeistoffen

De Emulcut-serie is een reeks van waterverdunbare metaalbewerkingsvloeistoffen welke goedgekeurd zijn volgens strenge eisen met betrekking tot Grade 2 cleanliness voor de semi-conductor industrie. De Emulcut-serie bevat geen huidirriterende stoffen en is geheel vrij van formaldehyde en boorzuur. Hierdoor heeft de Emulcut 160 dan ook geen gevarenetiketten op de verpakking en is het huidvriendelijk. Met de Emulcut 160 kunt u aluminium, koper en andere vlekgevoelige materialen vlekvrij 24/7 produceren.

Meerwaarde 2-S

  • Emulcut metaalbewerkingsvloeistoffen
  • Automatisch vulsysteem
  • Grünbeck demi-waterinstallatie
  • Oil Grazer M3 skimmer
  • Fluid Service Management
  • Totaalleverancier: smeerolie, reinigingsmiddelen, etc.

Locatie Brabantse Metaaldagen

  • Brabanthallen
  • Diezekade 2
  • ‘s-Hertogenbosch
null

Industriële reinigingsvloeistoffen

null

Corrosiebeschermingsmiddelen

null

Machine smeermiddelen

null

Fluid- & Service Management

Vragen?

Neem contact met ons op!