2-S: Stand 160 op de Precisiebeurs 2019

Zoals ieder jaar neemt 2-S Service & Specialties deel aan de Precisiebeurs 2019. De Precisiebeurs is al 19 jaar lang dé beurs voor de precisie maakindustrie. Net als andere jaren zijn we op onze vaste stand; Stand 160 te vinden. Tijdens deze editie van de Precisiebeurs legt 2-S de nadruk op Grade 2 cleanliness, de bewerking van vlekgevoelige materialen en het reinigen van onderdelen voor onder anderen de semi-conductor- en medische industrie.

De drie hoofdonderwerpen vallen perfect in straatje van 2-S. Als totaalleverancier biedt 2-S een totaalpakket aan voor de Nederlandse Hightech industrie. Om tot een perfect verspaand en gereinigd product te komen is meer nodig dan alleen de juiste emulsie of reiniging. 2-S biedt naast kwalitatief hoogwaardige vloeistoffen ook de juiste service aan voor het onderhoud van uw processen.

Koelemulsie voor Grade 2 cleanliness

Alles valt of staat met een koelemulsie die is vrijgegeven voor grade 2 processen. De Petrofer Emulcut 160 heeft diverse vrijgaven op basis van RGA-metingen op verschillende materialen en met verschillende reinigingsprocessen. Daarnaast bent u met de Emulcut 160 gegarandeerd van een ‘vlekkeloze’ productie. Verkleuring op aluminium is uitgesloten, blijkt uit ervaring in de praktijk. Meer informatie, klik hier.

Reinigingsvloeistoffen

Wanneer het verspanen klaar is, dient het onderdeel te worden gereinigd. De Petrofer Feroclean-producten zijn industriële reinigingsvloeistoffen geschikt voor vlekgevoelige materialen en worden reeds ingezet bij Grade 1 processen. De combinatie Emulcut 160 + Feroclean N404 (pH-neutrale reiniger) heeft zich o.a. bij Ecoclean in Filderstadt bewezen voor Grade 2 cleanliness. Meer informatie, klik hier.

Fluid Service Management (FSM)

Om uw vloeistoffen te onderhouden bieden we naast het leveren van vloeistoffen ook gepaste service aan. Denk daarbij aan periodieke metingen in uw fabriek of monsteranalyse in ons eigen ISO-9001 laboratorium. Met deze service legt u het onderhoud van emulsies vast in uw eigen ISO. Hiermee kunt u uw eigen kwaliteitsregistraties bij audits onderbouwen.

We verwelkomen u graag tijdens de Precisiebeurs 2019 op stand 160. We praten u bij over de laatste ontwikkelingen en willen samen met u uw processen optimaliseren!

Recent Posts