2-S op De Brabantse Metaaldagen

Een nieuw event waar procesoptimalisatie en efficiënter produceren centraal staan. De combinatie van een vakbeurs en congres waar de professional uit de Metaal & Maakindustrie antwoorden vindt om het productieproces te optimaliseren. Van een compleet nieuw machinepark tot automatisering van uw huidige machine(park) of van koelsmeermiddel tot vlottersysteem kunt u vinden op de beursvloer. Daarnaast kunt u het congres of een seminar bezoeken met een sprekersprogramma dat divers, spraakmakend en inhoudelijk is.

Om zo efficiënt mogelijk uw tijd te benutten zal het team van 2-S samen met haar partners Brisco, Grünbeck en Hebemann toegankelijke oplossingen presenteren voor optimalisatie van uw productieproces;

Automatisch vul en meetsysteem voor uw emulsie

Hebt u genoeg van het vullen van uw machine, te hoge of te lage concentraties en wilt u voorbereid zijn op industrie 4.0? Dan heeft Brisco de oplossing; een automatisch vulsysteem dat meet en bijvult op basis van de benodigde concentratie. Geen vlottersysteem wat volgens een standaard concentratie navult, maar de juiste concentratie en constante metingen. Deze metingen gaan automatisch de cloud in en u kunt waar u maar wil uw concentratie bekijken en aanpassen. Oftewel, industrie 4.0 wat betreft koelsmeermiddelen.

Plug & play demi-water in uw fabriek

Uw fabriek voorzien van demi-water kan zeer eenvoudig met Reverse-Osmose systeem van Grünbeck. Deze demi-water installatie levert ca. 400 L demi-water per uur van perfecte kwaliteit. Hij kan direct op het leidingwerk worden aangesloten en makkelijk worden verreden om op meerdere plekken in uw fabriek te worden gebruikt.

Mobiele skimmer voor al uw machines

De Oil Grazer M3 van Hebemann is de ideale mobiele skimmer voor bewerkingsmachines. Door het robuuste design is de Oil Grazer M3 geschikt om van machine naar machine te rijden. Met de verschillende aanzuigsystemen kan ieder type tank worden geskimd om uw vloeistof in perfecte staat te houden.

Vlekkenloos produceren met Emulcut 160

Emulcut 160 van Petrofer Chemie is een semi-synthetisch product, dat hoogwaardige speciale synthetische esters bevat, die zorgen voor een optimale oppervlakte kwaliteit en zeer lange standtijden van gereedschappen. Ondanks het feit dat Emulcut 160 geen boorzuur en formaldehyde bevat, heeft de emulsie een zeer goede resistentie tegen micro-organismen, hetgeen is aangetoond door jarenlang gebruik in de praktijk. Emulcut 160 voldoet tevens aan de TRGS 611. Emulcut 160 is door onafhankelijke instanties getest en heeft verscheidene goedkeuringen van de vliegtuigindustrie en machinebouwers.

De Brabantse Metaaldagen

De Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK ’s-Hertogenbosch

Hal 7, E060

Van 10 tot en met 12 april 2019

Voor een gratis bezoek aan de Brabantse Metaaldagen klikt u hier.

Recent Posts